Мішель ЙєоMichelle Yeoh

Мішель Йєо / Michelle Yeoh
Повне ім'я: Yeoh Chu-Kheng
Народилася 6 серпня 1962; Ipoh, Perak, Malaysia
Зріст: 163 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Мішель Йєо

Аватар 5 (2031) ... Dr. Karina Mogue
Аватар 4 (2029) ... Dr. Karina Mogue
Аватар 3 (2025) ... Dr. Karina Mogue
Зла: Частина перша (2024) ... Madame Morrible
Брати Сунь (2024) ... Eileen
Привиди у Венеції (2023) ... Mrs. Reynolds
Трансформери: Час Звіроботів (2023) ... Airazor
Американець китайського походження (2023) ... Guanyin
Відьмак: Кровне походження (2022) ... Scian
Школа Добра і Зла (2022) ... Professor Anemone

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Мішель Йєо. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Мішель Йєо

Написати коментар...
Написати коментар...