Мішель ЙєоMichelle Yeoh

Мішель Йєо / Michelle Yeoh
Повне ім'я: Yeoh Chu-Kheng
Народилася 6 серпня 1962
Зріст: 163 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Мішель Йєо

Аватар 5 (2028) ... Dr. Karina Mogue
Аватар 4 (2026) ... Dr. Karina Mogue
Аватар 3 (2024) ... Dr. Karina Mogue
Аватар 2: Шлях води (2022) ... Dr. Karina Mogue
Пес-самурай та місто кішок (2022) ... Yuki
Посіпаки: Становлення лиходія (2022) ... Master Chow
Відьмак: Походження (2022) ... Scian
Школа Добра і Зла (2022) ... Professor Anemone
Все завжди і водночас (2021) ... Evelyn Wang, продюсер (исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Мішель Йєо. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Мішель Йєо

Написати коментар...
Написати коментар...