Мішель РодрігесMichelle Rodriguez

Мішель Родрігес / Michelle Rodriguez
Повне ім'я: Mayte Michelle Rodriguez
Псевдонім: MRod
Народилася 12 липня 1978; Сан-Антоніо, Техас, США
Зріст: 165 см
80%
4
20%
1

Фільмографія Мішель Родрігес

Підземелля драконів (2021) ... актриса
Форсаж 9: Нестримна сага (2021) ... Letty
Трафік (2021) ... Supervisor Garrett
Каскадерки: Нерозказана голлівудська історія (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Аліта: Бойовий ангел (2019) ... Gelda
Вдови (2018) ... Linda
Drake: Nice for What (2018) ... актриса
Межа (2018) ... актриса
The Fate of the Furious: The Cuban Spirit (2017) ... Self
Форсаж 8 (2017) ... Letty

Біографія Мішель Родрігес

Народжена 12 липня 1978 року в штаті Техас у родині латиноамериканців, Мішель із дитинства мріяла стати знаменитою, хоча й не знала, яким шляхом вона доможеться цього.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Мішель Родрігес. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Мішель Родрігес

Michelle

29 квітня 2011, 01:56

Она клевая и играет афигенно!) Больше она мне нравится в фильмах: 1 The breed 2 Resident Evil 3 Girlfight 4 The fast and the forius
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...