«Форсаж 10»: хто загинув, хто воскрес і хто повернувся у сцені після титрів

18 червня 2023,  07:17 | Новини фільмів

Пригодницький блокбастер режисера Луї Летерьє «Форсаж 10» шокував глядачів кількома неймовірними сюжетними поворотами наприкінці, в тому числі поверненням героїні, яка загинула кілька фільмів тому.

Обережно, якщо ви ще не дивилися «Форсаж 10», далі присутні СПОЙЛЕРИ.

Під кінець фільму хоробро загинув Джейкоб Торетто (Джон Сіна), брат Домініка (Він Дизель) та Мії (Джордана Брюстер), рятуючи Дома та його сина Браяна (Лео Абело Перрі) від найманців психопата Данте (Джейсон Момоа).

Але це не точно, адже персонажі франшизи «Форсаж», які загинули в попередніх частинах, мають здатність повертатися з того світу.

Пам'ятаєте, як ми були здивовані поверненням Хана (Сон Ган) у «Форсажі 9»? Незважаючи та це, у глядачів точно відвисла від подиву щелепа, коли Летті (Мішель Родрігес) та Сайфер (Шарліз Терон), вибравшись з в'язниці в Антартиці, побачили, як за ними прибула на субмарині... Жізель (Галь Гадот).

Цікаво, як пояснять її воскресіння у наступному фільмі. У цьому точно якось замішана Сайфер, адже вона знала, що Жізель жива, і очікувала, що вона їх врятує.

Проте повернення Жізель стало не єдиним сюрпризом. Бо сцена після титрів показала... Люка Гоббса (Двейн Джонсон). Хоча Гоббс не помирав, проте через конфлікт Віна Дизеля з Двейном Джонсоном, який відбувся за лаштунками, він був відсутній у останніх двох фільмах франшизи.

Але вони нарешті помирилися, і сцена після титрів розкрила, що Данте знайшов Гоббса і бажає помститися йому за вбивство батька, тож у майбутньому ми побачимо возз'єднання Гоббса з Домом та родиною.

Який з цих трьох сюжетних поворотів здивував вас найбільше?

Очікуємо, що Жізель та Гоббс повернуться у фільмі «Форсаж 11», де допоможуть Дому, Летті та команді здолати Данте. Його прем'єра відбудеться у 2025 році.

1233 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: