Джордана БрюстерJordana Brewster

Джордана Брюстер / Jordana Brewster
Народилася 26 квітня 1980; Панама-Сіті, Панама
Зріст: 170 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Джорданы Брюстер

Форсаж 9: Нестримна сага (2021) ... Mia
Hooking Up (2020) ... Tanya
Приватний детектив Магнум (2018) ... Hannah
Смертельна зброя (2016) ... Maureen Cahill
Американська історія злочинів (2016) ... Denise Brown
Furious 7: Talking Fast (2015) ... Self - «Mia»
Fast and Furious: Cast Favorites (2015) ... Self
Форсаж 7 (2015) ... Mia
Таємниці і брехня (2015) ... Kate Warner
Північ пекла (2014) ... Dusty

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джорданы Брюстер. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джорданы Брюстер

Написати коментар...
Написати коментар...