Він ДизельVin Diesel

Він Дизель / Vin Diesel
Повне ім'я: Mark Sinclair Vincent
Народився 18 липня 1967; Нью-Йорк, США
Зріст: 182 см
79%
19
21%
5

Фільмографія Віна Дизеля

Аватар 2 (2022) ... актор
I Am Groot (2022) ... актор
Вартові Галактики 3 (2022) ... Groot
Форсаж 10 (2022) ... Dominic Toretto
Форсаж 9: Нестримна сага (2021) ... Dominic Toretto, продюсер (продюсер), продюсер
Бладшот (2020) ... Ray Garrison / Bloodshot
Месники: Завершення (2019) ... Groot
Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі (2018) ... Baby Groot

Біографія Віна Дизеля

Він Дизель народився 18 Липня 1967 року в Нью-Йорку, США.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Віна Дизеля. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Віна Дизеля

pipez

15 серпня 2009, 18:50

Но самым классным он был в Риддике!
0 / 0 
HIELDA

16 вересня 2009, 14:52

Мне было очень приятно читать комментарии. Да, Вин Дизелем можно увлечься, ещё как!!! Я его большая Ф А Н А Т К А
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...