Оновлення, в яких згадується Мішель Родрігес

18 червня 2018,  15:23 | Оновлення

Представляємо перший український трейлер «Вдови» від режисера Стіва МакКуїна.

Сюжет заснований на однойменному британському міні-серіалі 1983 року та присвячений історії пограбування у Чикаго, в ході якого всі четверо озброєних злочинців були вбиті. Під тиском поліції та банди гангстерів, вдови злодіїв вирішують самі закінчити справу своїх чоловіків, завершивши замість них пограбування. Коли обставини загострюються, Вероніка (Віола Девіс), Еліс (Елізабет Дебікі), Лінда (Мішель Родрігес) і Белль (Синтія Еріво) беруть долю у свої руки та вирішують створити собі майбутнє на власних умовах.

Українська прем'єра фільму «Вдови» відбудеться 15 листопада.

26 травня 2017,  20:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо розширений трейлер екшен-трилера «Транскіллер», де Мішель Родрігес втілює чоловіка, якому змінили стать, а Сігурні Вівер — підступного пластичного хірурга, який зробив його жінкою, щоб помститися за свого брата.

В українські кінотеатри фільм прибуде 29 червня.

3 квітня 2017,  16:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Закулісне відео мультфільму «Смурфики: Загублене містечко» показує кумедні моменти його озвучення за участю Джулії Робертс, Мішель Родрігес, Демі Ловато та Джо Манганьелло. А друга частина відправляє в майстерню аніматорів, які створюють смурфиків та їх чарівний світ на комп'ютері.

Фінальний трейлер мультфільму дивіться тут. Квитки на його сеанси ви можете придбати на нашому сайті.

28 березня 2017,  13:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український ТБ-ролик напруженого екшену «Форсаж 8» присвячений не тільки зраді Дома (Він Дизель) та його співпраці з ворогом (Шарліз Терон), а і його відносинам з дружиною Летті (Мішель Родрігес), яка буде боротися за нього до останнього. Чи зможе вона повернути його в родину?

Другий український трейлер «Форсажа 8», де повернеться Двейн Джонсон, дивіться тут.

20 березня 2017,  17:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Смурфіки об'єдналися з UNICEF, щоб донести до глядачів 17 простих правил, які допоможуть врятувати нашу планету. І в новому промо-ролику «Смурфики: Загублене містечко» актори Мішель Родрігес, Демі Ловато, Джо Манганьелло та Менді Петінкін розповідають, як важливо забезпечити освітою всіх дітей на нашій планеті, перестати забруднювати навколишнє середовище, добре харчуватися і берегти водні ресурси. Причому робити це може кожен, навіть найменший з нас.

Щоб дізнатися більше про те, як допомогти нашій планеті, відвідайте сайт Small Smurfs Big Goals.

14 березня 2017,  14:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Під девізом «Багато трейлерів не буває» студія Sony Pictures випустила черговий трейлер до мультфільму «Смурфики: Загублене містечко», де четвірка синіх малюків, нарешті, знаходить те саме Загублене містечко й знайомиться з його мешканками-амазонками, яких озвучили Джулія Робертс та Мішель Родрігес.

Фрагменти мультфільму в українському дубляжі дивіться тут.

9 березня 2017,  19:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До нас примчав новий 3-хвилинний трейлер «Форсажа 8», який повідомляє, що гра змінилася. Дом (Він Дизель) тепер працює на кібертеррористку Сайфер (Шарліз Терон), Хоббс (Дуейн Джонсон) працює з Шоу (Джейсон Стейтем) і став тимчасовим лідером команди, Тедж (Лудакріс) шалено радий, що у них тепер є танк, а Летті (Мішель Родрігес) ні за що не здасться й поверне Дома в родину.

До речі, пам'ятаєте те закулісне відео, де з вікон випадали машини? Виявляється, що це робота Сайфер. Так, вона настільки крута.

24 лютого 2017,  13:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший міжнародний трейлер екшену «Форсаж 8» відправляє нас разом з Домом (Він Дизель) та Летті (Мішель Родрігес) на яскраву Кубу! Герої насолоджуються там гонками на старих тачках і одне одним, поки на горизонті не з'являється Сайфер (Шарліз Терон), яка заявляє, що тепер Дом буде працювати на неї.

Про те, як проходили зйомки «Форсажа 8» на Кубі, читайте і дивіться тут.

12 грудня 2016,  10:18 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З'явився перший трейлер до «Форсажу 8», де повертаються Він Дизель, Мішель Родрігес, Дуейн Джонсон та Джейсон Стейтем, а Шарліз Терон дебютує в образі злочинниці Сайфер. Трейлер має незвичайно довгий хронометраж, але вміщує стільки динамічних сцен, що і цього здається замало.

В кінотеатри України команда Домініка Торетто увірветься одночасно з усім світом – 13 квітня 2017 року.

9 грудня 2016,  21:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тизер трейлера «Форсажа 8» дражнить гонками на Кубі, крутою гонитвою ісландським льодом, поверненням героїв Віна Дизеля, Мішель Родрігес і Дуейна Джонсона та лиходійкою у втіленні Шарліз Терон, а також повідомляє, що в американському прокаті екшен буде називатися «The Fate of the Furious» («Доля лютих»).

Повноцінний трейлер фільму буде представлений цієї неділі.

5 грудня 2016,  19:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки «Форсажу 8» Вин Дизель, Мішель Родрігес, Дуейн Джонсон, Тайріз Гібсон і Лудакріс в новій фічуретці згадують свою подорож по дорогах різних країн та нагадують нам, що ця історія завжди була не тільки про швидкість, а, в першу чергу, про сім'ю. І в новій частині пригод Дома та його друзів очікують небувалі випробування, які перевірять їх родинні узи на міцність.

Також відео розкриває перші фрагменти трейлера, де з'явиться лиходійка у втіленні Шарліз Терон. Прем'єра трейлера відбудеться 11 грудня.

16 липня 2016,  19:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому відео зі зйомок «Форсажа 8» режисер Ф. Гері Грей показує нову локацію — так званий «Магазин іграшок» з купою футуристичних машин, поки на тлі миготять Він Дізель, Мішель Родрігес, Тайріз Гібсон, Лудакріс, Дуейн Джонсон, Наталі Еммануель і Скотт Іствуд, який сміливо заявляє, що це він дозволив хлопцям знімати в його гаражі.

2 червня 2016,  12:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Ф. Гері Грей активно ділиться в своему Instagram відео з зйомок «Форсажу 8», і перша п'ятірка з них показує Тайриза Гібсона, Лудакріса, Скотта Іствуда на другий день репетицій, як Віна Дизеля оточують маленькі шанувальники на Кубі, де також з'являється Мішель Родрігес, і кілька класних вибухів зі зйомок в уповільненні.

Читати далі...