Оновлення, в яких згадується Зендея

15 листопада 2017,  15:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Г'ю Джекман співає в новому трейлері музичного байопіку «Найвеличніший шоумен».

Джекман втілює фантазера Ф.Т. Барнума, який після втрати роботи вирішує заснувати цирк і стати батьком шоу-бізнесу, приютивши під одним дахом талановитих людей, яких суспільство зробило вигнанцями. Разом з Джекманом в картині заспівають та станцюють Мішель Вільямс, Зак Ефрон, Зендея і Ребекка Фергюсон.

Слухаємо чудову пісню з трейлера «Найвеличніший шоумен» у виконанні Кіли Сеттл. У кіно фільм вийде 4 січня 2018 року.

17 липня 2017,  19:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому промо-ролику фільму «Людина-павук: Повернення додому» його зірки Том Голланд і Зендея розповідають про різні гаджети, які Пітер Паркер використовує в своєму супергеройському житті. Голланд показує, як правильно стріляти павутиною, як заправляти нею картридж, де ховаються крила в костюмі Людини-павука, і розповідає, що валіза, де зберігався цей високотехнологічний костюм від Тоні Старка, була неймовірно важкою, і акторові довелося тягати її за собою на зйомках три дні.

Нещодавно Людина-павук знявся у веселій рекламі Audi. Нашу рецензію на його сольний супергеройський екшен читайте тут.

8 липня 2017,  03:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В рамках промо-туру «Людини-павука: Повернення додому» Тому Голланду і Зендеї доводиться щодня давати з десяток інтерв'ю, і самим милим серед них виявилося інтерв'ю, яке провів маленький хлопчик Ліам, одягнений в костюм Людини-павука. Актори щиро захопилися його костюмом, весело відповіли на його вельми влучні питання, а Голланд навіть назвав цього юного шанувальника своїм найулюбленішим інтерв'юером і зробив з ним в кінці класне фото на пам'ять.

Днями актор підтвердив божевільну теорію про свого супергероя та «Залізну людину 2». Ви вже можете подивитися екшен «Людина-павук: Повернення додому» в українських кінотеатрах.

4 липня 2017,  16:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер музичного байопіку «Найвеличніший шоумен» з Г'ю Джекманом в ролі американського шоумена Ф.Т. Барнума, який створив популярний цирк і придумав шоубізнес. Його дружину грає Мішель Вільямс, а колег по сцені — Зак Ефрон, Зендея, Ребекка Фергюсон та Кіла Сеттл.

В український прокат фільм Майкла Грейсі вийде 4 січня 2018 року.

1 липня 2017,  16:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей хлопець знає, як зробити феєричний вихід! На голлівудську прем'єру супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому» Том Голланд прибув верхи на машині, одягнений в костюм Людини-павука і його курточку, в яких він красувався на своєму першому постері. А будучи сучасним супергероєм, він знімав подію на смартфон і робив селфі з приголомшеною публікою, яка абсолютно не чекала на таке прибуття актора.

Фотографії з прем'єри, яку також відвідали Роберт Дауні мол., Зендея, Маріса Томей та Майкл Кітон, ви знайдете в нашій галереї.

30 червня 2017,  20:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Холланд намагався сам виконувати трюки свого супергероя в фільмі «Людина-павук: Повернення додому», від якого критики прийшли в захват. У новому смішному промо-ролику він влаштовує своїй колезі Зендеї тренування для новачка, і його трохи заносить... Зате актор показує, що може дертися на стіну, як справжня Людина-павук.

Новий фрагмент супергеройського екшену з незграбною вечерею Пітера Паркера і тітки Мей дивіться тут.

28 червня 2017,  18:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув обіцяний трейлер музичного байопіку «Найвеличніший шоумен», де Г'ю Джекман втілює скандального американського підприємця і шоумена Ф.Т. Барнума, який заснував в 19 столітті неймовірно популярний дорожній цирк. Його дружину грає Мішель Вільямс, а колег — Зак Ефрон, Зендея Коулман та Ребекка Фергюсон.

Деталі про цей оригінальний мюзикл ви знайдете тут. «Найвеличніший шоумен» вийде в український прокат 4 січня 2018 року.

8 травня 2017,  18:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Учора на церемонії нагородження MTV Movie And TV Awards 2017 зірки «Людини-павука: Повернення додому» Том Холланд і Зендея Коулман представили перший фрагмент свого супергеройського фільму. У ньому однокласник Пітера Паркера на ім'я Нед (Джейкоб Баталон) дізнається, що його кращий друг є Людиною-павуком.

Другий український трейлер «Людини-павука: Повернення додому» дивіться тут.

9 грудня 2016,  10:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Пару годин тому був представлений дебютний трейлер супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому», в якому Тоні Старк (Роберт Дауні мол.) після подій «Першого месника: Протистояння» стає ментором Пітера Паркера (Том Холленд) і просить його триматися подалі від неприємностей. Але хлопець швидко втомлюється від того, що з ним поводяться як з дитиною, і виходить на поле бою, щоб битися з новим суперлиходієм Стерв'ятником (Майкл Кітон).

Трейлер також показує шкільні будні Людини-павука, під час яких нас знайомлять з Мері Джейн (Зендея Коулман).