Рецензії, в яких згадується Зендея

Рецензія на фільм «Людина-павук: Додому шляху нема»
Найкращий фільм про Людину-павука, який підірве ваш (мульти)всесвіт
17 грудня 2021,  04:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого року у зв'язку з пандемією у кіновсесвіті Marvel було повне затишшя, зате в цьому Marvel Studios радували нас практично щомісяця – якщо не фільмом, то серіалом. І наприкінці року цей супергеройський марафон завершує кінокомікс «Людина-павук: Додому шляху нема», третя сольна пригода Пітера Паркера, наймолодшого учасника Месників та наступника Залізної людини. Ми не бачили його два роки з часів прем'єри фільму «Людина-павук: Далеко від дому», але він зовсім не змінився, оскільки його третій сольник починається якраз з того місця, де закінчився другий – зі сцени, де всьому світу стало відомо, що під маскою Людини-павука ховається... Пітер Паркер.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дюна»
Золотий пісок та гострі клинки Арракіса
17 вересня 2021,  23:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Фантастичний епік письменника Френка Герберта «Дюна», опублікований в 1965 році, складно недооцінити в планетарному масштабі. Адже саме він надихнув покоління кінематографістів, котрі подарували нам «Зоряні війни», одну з головних кіносаг 20-21 століть. Інші планети, політичні інтриги, міжзоряна війна добра і зла, месія, який всіх врятує, та епічна історія кохання... Звучить знайомо навіть для тих, хто не читав твір Герберта, чи не так? Звичайно, Голлівуд неодноразово вже намагався екранізувати «Дюну», але створити класику на всі часи йому поки так і не вдалося. До сьогодні. Оскільки сьогодні свою версію «Дюни» представляє світу режисер-фантаст Дені Вільньов. Вірніше, для початку – її першу частину.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Людина-павук: Далеко від дому»
Пітер Паркер і його незабутня поїздка до Європи
4 липня 2019,  17:39 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Який би старшокласник не захотів відправитися разом зі своїми друзями в шкільну поїздку прекрасними містами Європи? Щоб покататися на гондолі у Венеції, відвідати фестиваль світла у Празі, прогулятися вулицями Берліна і побачити скарби корони в Лондонському Тауері? Ось і Пітер Паркер в захваті від такої можливості залишити свої супергеройські обов'язки в Нью-Йорку і знатно розважитися. Але нова масштабна загроза у вигляді гігантських монстрів, що керують стихіями, вносить в його план свої корективи, і на цей раз хлопцю доводиться рятувати не рідний Квінс, а весь світ.

Читати далі...
25 вересня 2018,  03:02 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Люди уже много лет покоряют самую высокую на планете гору Эверест, чтобы с ее вершины взглянуть на весь мир. Мы привыкли считать, что там никто не живет, но новый мультфильм студии Warner Bros. «Смолфут» призывает зрителей включить фантазию и представить, что там, за облаками, существует целое поселение йети, которые уже много лет не спускались вниз. Они живут по строгим правилам камней, которые гласят, что смолфутов, то есть людей, не существует. Но некоторые из них все-таки верят в невозможное и решают узнать, что же скрывается там, под облаками...

Читати далі...
Рецензія на фільм «Найвеличніший шоумен»
Г'ю Джекман і його надихаючий цирк
29 грудня 2017,  11:33 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху «Ла-Ла Ленда» голлівудські кіностудії знову повірили в те, що глядачам цікаві оригінальні мюзикли, а не тільки екранізації відомих бродвейських постановок, і за рекордний час історія «Найвеличнішого шоумена» була втілена в життя. Його зйомки пройшли цієї весни, а вже в кінці року мюзикл прибув на великі екрани і отримав 3 номінації на «Золотий глобус». Як їм це вдалося? Маючи мільйон мрій, як співається в одній з його пісень...

Читати далі...