ЗендеяZendaya

Зендея / Zendaya
Повне ім'я: Зендея Мари Колеман (Zendaya Mary Coleman)
Народилася 1 вересня 1996; Окленд, Каліфорнія, США
Зріст: 178 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Зендеї

Дюна (2020) ... Chani
Lancôme: Idôle (2019) ... актриса
Людина-павук: Далеко від дому (2019) ... MJ
Ейфорія (2019) ... Rue Bennett
Смолфут (2018) ... Meechee
Wonderful Life - Around the World (2018) ... актриса
Папа-мама гусак (2018) ... Chi
Найвеличніший шоумен (2017) ... Anne Wheeler
The Greatest Showman: Come Alive - Live Performance (2017) ... Anne Wheeler
Zendaya: Rewrite the Stars - Acoustic (2017) ... Zendaya

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Зендеї. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Зендеї

Написати коментар...
Написати коментар...