ЗендеяZendaya

Зендея / Zendaya
Повне ім'я: Зендея Мари Колеман (Zendaya Mary Coleman)
Народилася 1 вересня 1996; Окленд, Каліфорнія, США
Зріст: 178 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Зендеї

Людина-павук 3 (2021) ... MJ
Дюна (2021) ... Chani
Малкольм і Марі (2021) ... Marie, продюсер (исполнительный продюсер)
The Best of the Kids' Choice Awards (2020) ... Self
Lancôme: Idôle (2019) ... актриса
Людина-павук: Далеко від дому (2019) ... MJ
Ейфорія (2019) ... Rue Bennett
Смолфут (2018) ... Meechee
Wonderful Life - Around the World (2018) ... актриса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Зендеї. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Зендеї

Написати коментар...
Написати коментар...