ЗендеяZendaya

Зендея / Zendaya
Повне ім'я: Зендея Мари Колеман (Zendaya Mary Coleman)
Народилася 1 вересня 1996; Окленд, Каліфорнія, США
Зріст: 178 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Зендеї

Претенденти (2024) ... Tashi, продюсер
Дюна: Частина друга (2024) ... Chani
Людина-павук: Додому шляху нема (2021) ... MJ
Дюна (2021) ... Chani
Космічний джем: Нові легенди (2021) ... Lola Bunny
Малкольм і Марі (2021) ... Marie, продюсер (исполнительный продюсер)
The Best of the Kids' Choice Awards (2020) ... Self
Lancôme: Idôle (2019) ... актриса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Зендеї. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Зендеї

Написати коментар...
Написати коментар...