ЗендеяZendaya

Зендея / Zendaya
Повне ім'я: Зендея Мари Колеман (Zendaya Mary Coleman)
Народилася 1 вересня 1996; Окленд, Каліфорнія, США
Зріст: 178 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Зендеї

Дюна (2020) ... Chani
Людина-павук: Далеко від дому (2019) ... MJ
Ейфорія (2019) ... Rue Bennett
Смолфут (2018) ... Meechee
Wonderful Life - Around the World (2018) ... актриса
Папа-мама гусак (2018) ... Chi
Найвеличніший шоумен (2017) ... Anne Wheeler
The Greatest Showman: Come Alive - Live Performance (2017) ... Anne Wheeler
Zendaya: Rewrite the Stars - Acoustic (2017) ... Zendaya
Bruno Mars: Versace on the Floor (2017) ... актриса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Зендеї. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Зендеї

Написати коментар...
Написати коментар...