Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Майкл КітонMichael Keaton

Майкл Кітон / Michael Keaton
Повне ім'я: Michael John Douglas
Народився 5 вересня 1951; Кораополіс, Пенсильванія, США
Зріст: 175 см
50%
1
50%
1

Фільмографія Майкла Кітона

Флеш (2023) ... Batman / Bruce Wayne
Морбіус (2022) ... Adrian Toomes
Бетгьорл (2022) ... Bruce Wayne / Batman
Кодекс кілера (2021) ... Rembrandt
Суд над чиказькою сімкою (2020) ... Ramsey Clark
Дамбо (2019) ... V. A. Vandevere
Американський убивця (2017) ... актор
Людина-павук: Повернення додому (2017) ... Adrian Toomes / Vulture
Hell's Club Part 2. Another Night (2017) ... Clients
Засновник (2016) ... Ray Kroc

Біографія Майкла Кітона

Майкл Кітон (англ. Michael Keaton; р. 1951) - американський актор. Справжнє ім'я - Майкл Джон Дуглас (Michael John Douglas). Відомий як виконавець ролі Бетмена у фільмах режисера Тіма Бертона.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Майкла Кітона. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Майкла Кітона

Написати коментар...
Написати коментар...