Оновлення, в яких згадується Майкл Кітон

13 червня 2018,  12:47 | Оновлення

Вийшов перший український тизер-трейлер нового фільму Тіма Бертона «Дамбо» з Денні ДеВіто, Євою Грін, Коліном Фарреллом та Майклом Кітоном у головних ролях.

Фільм заснований на одноіменному мультфільмі 1941 року про циркового слоненя, у якого було багато проблем через величезні вуха.

Світова прем'єра фільму «Дамбо» очікується 27 березня 2019 року.

 

23 вересня 2017,  22:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В українському ТБ-ролику бойовика «Американський убивця» крутий спецагент у втіленні номінанта на премію «Оскар» Майкла Кітона тренує новачка в лавах боротьби з тероризмом — найманця ЦРУ Мітча Реппа, якого грає Ділан О'Брайен. І в кінці головний герой показує, наскільки добре засвоїв уроки свого наставника.

Нові постери кінокартини Майкла Куести ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 28 вересня.

16 липня 2017,  18:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер екшену з елементами трилеру «Американський убивця», який засновано на романі Вінса Флінна з серії про найманця ЦРУ Мітча Реппа. Головну роль у ньому виконує зірка фільмів «Той, що біжить лабіринтом» та «Глибоководний горизонт» Ділан О'Брайен. Заступник директора ЦРУ призначає досвідченого агента Стена Херлі (Майкл Кітон) навчати вбитого горем, але серйозно налаштованого Мітча для запобігання терористичних операцій та полювання на злочинців. Разом їм доведеться відвернути початок Третьої світової війни на Близькому Сході.

В українські кінотеатри фільм Майкла Куести прибуде 14 вересня.

4 липня 2017,  17:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Бетмена» і «Бердмена» Майкл Кітон грає в супергеройському екшені «Людина-павук: Повернення додому» його головного антагоніста — інженера Едріана Тумса, відомого як Стерв'ятник. І новий фрагмент фільму показує, як Тумс вирішує зберегти уламки іншопланетних механізмів та оголошує своїм спільникам, що світ змінився, і прийшов час їм змінитися разом з ним.

Критики називають Кітона «найкращим лиходієм фільмів MCU з часів Локі». Фільм виходить в прокат 6 липня.

1 липня 2017,  16:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей хлопець знає, як зробити феєричний вихід! На голлівудську прем'єру супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому» Том Голланд прибув верхи на машині, одягнений в костюм Людини-павука і його курточку, в яких він красувався на своєму першому постері. А будучи сучасним супергероєм, він знімав подію на смартфон і робив селфі з приголомшеною публікою, яка абсолютно не чекала на таке прибуття актора.

Фотографії з прем'єри, яку також відвідали Роберт Дауні мол., Зендея, Маріса Томей та Майкл Кітон, ви знайдете в нашій галереї.

22 червня 2017,  15:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер бойовика «Американський вбивця» із зіркою «Глибоководного горизонту» Діланом О'Брайеном в ролі одного з кращих молодих агентів по боротьбі з тероризмом. Він надходить на службу в загін до Майкла Кітона, і разом вони повинні зловити колишнього агента у втіленні Тейлора Кітча, який хоче помститися всьому світу за те, що з ним сталося, розв'язавши Третю світову війну.

Фільм Майкла Куести прибуде в українські кінотеатри 14 вересня, на день раніше світової прем'єри.

16 червня 2017,  23:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Холланд представив новий промо-ролик «Людини-павука: Повернення додому», в якому за допомогою сучасних VR-технологій можна надіти костюм Людини-павука та відчути себе справжнім супергероєм. Ви можете покидати за допомогою павутини бочки й стільці, політати над Нью-Йорком і навіть поборотися зі Стерв'ятником (Майкл Кітон). Але актор просить бути обережніше, оскільки костюм не незнищенний, і повернути його чистим.

Раніше вийшла цікава фічуретка «Людини-павука», яка розкриває таємниці його крутого костюма від Тоні Старка (Роберт Дауні мол.).

15 червня 2017,  16:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТБ-ролик супергеройського екшену від Marvel і Sony Pictures «Людина-павук: Повернення додому» показує нові моменти з головним лиходієм фільму Стерв'ятником (Майкл Кітон), впоратися з яким Пітеру Паркеру (Том Холланд) допоможе Залізна людина (Роберт Дауні мол.). Чи зможе хлопець довести, що вартий бути справжнім Месником?

Фічуретку про крутому костюмі Людини-павука, створеному корпорацією Stark Industries, дивіться тут. Прем'єра фільму відбудеться 6 липня.

24 травня 2017,  20:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося повноцінний третій трейлер супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому», який йде в два рази довше, ніж його українська версія. У ньому Пітер Паркер (Том Холланд) дізнається про широкі можливості свого костюма, подарованого Тоні Старком (Роберт Дауні мл.), повідомляє містеру Старку, що зупинив велосипедного злодія й допоміг бабусі, яка купила йому на знак подяки випічку чурро, а також герой стикається з бандою фальшивих Месників.

Головного лиходія фільму Стерв'ятника грає колишній Бетмен Майкл Кітон, який тут скидає Людину-павука з величезної висоти.

19 квітня 2017,  14:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У екранізаціі бестселера за версією NY Times «Американський вбивця» Ділан О'Брайен втілює убитого горем агента по боротьбі з тероризмом Мітча Реппа, який разом з агентом Майкла Кітона береться за розслідування хвилі нібито випадкових терористичних атак. Але по ходу справи вони з'ясовують, що спільним знаменником тут є невідомий оперативник у втіленні Тейлора Кітча, який хоче розв'язати Третю світову війну на Середньому Сході.

У світовий прокат кінокартина режисера Майкла Куести вийде 15 вересня.

31 березня 2017,  14:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо другий дубльований трейлер очікуваного супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому», де Тоні Старк (Роберт Дауні мол.) говорить Пітеру Паркеру (Том Холланд) триматися подалі від неприємностей і просто допомагати людям по-сусідству, але у хлопця це не дуже виходить. Адже юний супергерой не може стояти осторонь, коли Стерв'ятник (Майкл Кітон) зі своєю бандою загрожують його рідному Нью-Йорку.

Українська прем'єра «Людини-павука: Повернення додому» відбудеться 6 липня.

28 березня 2017,  16:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий трейлер супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому», в якому Пітер Паркер (Том Холланд) згадує, як вкрав щит у Капітана Америка (Кріс Еванс), знайомиться ближче з суперлиходієм Стерв'ятником (Майкл Кітон), отримує від Тоні Старка (Роберт Дауні мол.) догану за свою неслухняність і навіть залишається без свого крутого костюма.

Нові постери до фільму, який вийде в прокат в липні, ви знайдете в нашій галереї.

9 грудня 2016,  10:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Пару годин тому був представлений дебютний трейлер супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому», в якому Тоні Старк (Роберт Дауні мол.) після подій «Першого месника: Протистояння» стає ментором Пітера Паркера (Том Холленд) і просить його триматися подалі від неприємностей. Але хлопець швидко втомлюється від того, що з ним поводяться як з дитиною, і виходить на поле бою, щоб битися з новим суперлиходієм Стерв'ятником (Майкл Кітон).

Трейлер також показує шкільні будні Людини-павука, під час яких нас знайомлять з Мері Джейн (Зендея Коулман).

2 листопада 2016,  18:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Байопик «Основатель», где Майкл Китон воплощает создателя сети ресторанов быстрого обслуживания McDonald's, обзавелся новым постером.

Читати далі...