Кетрін О’ГараCatherine O'Hara

Кетрін О’Гара / Catherine O'Hara
Повне ім'я: Catherine Anne O'Hara
Псевдонім: Cath
Народилася 4 березня 1954; Торонто, Онтаріо, Канада
Зріст: 163 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Кетрін О’Гари

Пончари: Глобальне заокруглення (2021) ... Alma
Центральний парк (2020) ... Gwendolyn Swish
Best Wishes, Warmest Regards: A Schitt's Creek Farewell (2020) ... Self
Родина Адамсів (2019) ... Grandma Frump
Лемоні Снікет: 33 нещастя (2017) ... Dr. Orwell
Небесна академія (2016) ... Kaossandra
Що живе всередині (2015) ... Sarah Delaney
Шіттс Крік (2015) ... Moira Rose, продюсер (продюсер-консультант), продюсер (продюсер-консультант)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кетрін О’Гари. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кетрін О’Гари

Написати коментар...
Написати коментар...