Новини фільмів, в яких згадується Кетрін О’Гара

22 березня 2024,  18:59 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» Майкл Кітон повертається в образі культового біоекзорциста Бітлджюса в дубльованому тизер-трейлері фентезійної стрічки «Бітлджюс Бітлджюс», режисером якої виступає Тім Бертон.

Читати далі...
20 грудня 2023,  16:27 | Новини фільмів

З'явився офіційний український постер пригодницького екшену «Арґайл» від творця франшизи «Кінгсман» Меттью Вона, де Генрі Кавілл втілить крутого шпигуна.

Читати далі...
15 жовтня 2023,  04:50 | Новини фільмів

Мері Поппінс та Капітан Америка об'єднаються у новій стрічці «Продавці болю», що є однією з головних кінопрем'єр жовтня від платформи Netflix. Цікаво, що її режисером виступає один з головних творців Поттеріани.

Читати далі...
27 червня 2023,  03:19 | Новини фільмів

Це офіційно! До касту фентезійної стрічки «Бітлджус 2» приєдналися зірки першої частини Вайнона Райдер та Кетрін О'Гара, які знову зіграють доньку і мати.

Читати далі...
4 листопада 2022,  22:56 | Новини фільмів

Перший кадр шпигунського фільму «Аргайл» показує актора Генрі Кавілла, відомого за роллю Супермена, в обіймах популярної співачки Дуа Ліпи.

Читати далі...
24 вересня 2019,  15:16 | Новини фільмів

У мережі з'явився розширений український ТБ-ролик комедійного мультфільму від студії Metro-Goldwyn-Mayer «Родина Адамсів», де знаменита родина демонструє свої різні дивацтва.

Анімаційна стрічка режисерів Грега Тірнана і Конрада Вернона покаже, як дуже дивна сімейка Адамсів в особі Мортіші (Шарліз Терон) та Гомеса (Оскар Айзек), їхніх дітей Венздей (Хлоя Грейс Морец) і Пагслі (Фінн Вулфард), дядечка Фестера (Нік Кролл) та бабусі (Кетрін О'Гара) селиться в напівзруйнованому особняку поруч з кладовищем, недалеко від яких розташувалося ідеальне передмістя з красивими газонами й зразковими сусідами. І їм не позаздриш, оскільки Адамси збираються струсонути їхнє нудне життя своїми дивацтвами.

Українська прем'єра «Родини Адамсів» нещодавно була перенесена на 24 жовтня, а значить його можна буде подивитися всією сім'єю напередодні Геловіна.

9 серпня 2019,  22:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Колекція портретних постерів очікуваного фентезійного мультфільму «Родина Адамсів» дозволяє ближче познайомитися з членами цієї дивної родини, якщо ви раптом з ними ще не зустрічалися.

Читати далі...