Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Моніка БеллуччіMonica Bellucci

Моніка Беллуччі / Monica Bellucci
Повне ім'я: Monica Anna Maria Bellucci
Народилася 30 вересня 1964; Чітта-ді-Кастелло, Умбрія, Італія
Зріст: 171 см
Освіта: Університет Перуджі
93%
13
7%
1

Фільмографія Моніки Беллуччі

Флешбек (2022) ... Davana Sealman
Фантазії для дорослих (2021) ... Sabrina (sketch 'Thanatophilie')
Людина, яка продала свою шкіру (2020) ... Soraya Waldy
Незворотність. Повна інверсія (2020) ... Alex
Чоловік і жінка: Найкращі роки (2019) ... Elena
Некромант (2018) ... актриса
Диво: Сльози Мадонни (2018) ... Madonna
Na mlijecnom putu (2018) ... Mlada
Твін Пікс (2017) ... Monica Bellucci
78/52 (2017) ... Alex

Біографія Моніки Беллуччі

Моніка Беллуччі народилася 30 вересня 1964 року в італійському містечку Чітта-ді-Кастелло, в провінції Умбрія, в самому серці Італії. Моніка – єдина дитина в сім'ї співробітника транспортної компанії Паскуале Беллуччі і художниці Брунелло Бріганті. Після закінчення середньої школи вступила на факультет права Університету Перуджі; для оплати навчання стала працювати моделлю. З ранніх пір Моніка прагнула до незалежності, про що часто згадує в інтерв'ю. Після значних успіхів в модельному бізнесі в 1988 році Моніка переїжджає в Мілан і цілком присвячує себе світу моди, але не зупиняється на досягнутому.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Моніки Беллуччі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Моніки Беллуччі

Светлана Данилевич

8 січня 2015, 20:09

Мне очень нравится творчество итальянской актрисы и потрясающе красивой женщины Моники Белуччи и все,что с ней связано. И вот нашла про нее книгу Елизаветы Буты "Кто простит мне мою красоту" из серии "Женщина покорившая мир", где собраны  уникальные интервью с ней,много ее фотографий  отличного качества. Очень ярко описана биография  кино-дивы.Советую почитать.
 
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...