Супергеройський фільм «Диво-жінка 1984» отримав новий арт-постер в стилі 80-х

30 червня 2020,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Діана Принц озброєна Лассо правди і готова до битви зі злом. У мережі з'явився новий постер супергеройського екшену «Диво-жінка 1984», який був створений спільно з конвенцією Comic-Con Colombia.

«Диво-жінка 1984» буде другою сольною пригодою богині-амазонки Діани Принц, яка прийшла у наш світ, щоб захистити людство. Цього разу нам покажуть її пригоди в 80-х роках, возз'єднання зі Стівом Тревором та бій одразу з двома суперлиходіями: Максвеллом Лордом і Гепардою.

В образі Диво-жінки на великі екрани повертається Галь Гадот. Роль Стіва Тревора знову виконає Кріс Пайн, а Максвелла Лорда та Барбару Мінерву/Гепарду втілять актори Педро Паскаль і Крістен Віг.

Також на нас чекають флешбеки про дитинство Діани на острові Теміскіра та поява її матері королеви Іполіти і наставниці генерала Антіопи, в образах яких повернуться Конні Нільсен та Робін Райт.

Режисером другого сольника Діани виступає Петті Дженкінс, яка в нещодавньому інтерв'ю зазначила, що це буде не стільки сиквел, скільки «самостійний фільм зі своїм абсолютно іншим відчуттям».

Українська прем'єра екшену «Диво-жінка 1984» повинна була відбутися на початку червня, потім вона в зв'язку з коронавірусом переїхала на серпень, а тепер вона знайшла свою нову дату релізу в особі 1 жовтня.

1144 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: