Крістен ВігKristen Wiig

Крістен Віг / Kristen Wiig
Народилася 22 серпня 1973; Рочестер, Нью-Йорк, США
100%
1
0%
0

Фільмографія Крістен Віг

Великий золотий злиток (2022) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Хлопчик на ім'я Різдво (2021) ... Aunt Carlotta
Барб і Зірка їдуть в Віста дель Мар (2021) ... Star, продюсер (продюсер), сценарист
Диво-жінка 1984 (2020) ... Barbara Minerva
Де ти поділась, Бернадетт? (2019) ... Audrey
Як приборкати дракона 3: Прихований світ (2019) ... Ruffnut
The Royal Wedding Live with Cord and Tish! (2018) ... актриса
Sandra (2018) ... Sandra

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Крістен Віг. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Крістен Віг

Написати коментар...
Написати коментар...