Новини кастінгу, в яких згадується Крістен Віг

10 березня 2018,  20:46 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Крістен Віг покриється шерстю і плямами для лиходійської ролі в супергеройському екшені «Диво-жінка 2».

Читати далі...
10 серпня 2015,  13:01 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Грядущий женский перезапуск Пола Фига не обойдется без Билла Мюррея, одного из оригинальной четверки «Охотников за привидениями».

Актер, сыгравший доктора Питера Венкмена в «Охотниках за привидениями» и «Охотниках за привидениями 2», все не соглашался на 3-й фильм, поскольку сиквел был принят не столь хорошо, как оригинал, в чем Мюррей признался в начале года ведущему Дэвиду Леттерману.

Кого воплотит Мюррей не сообщается, но есть большие сомнения насчет того, что он вернется в своем старом образе.

В июле о своем камео проговорился Дэн Эйкройд, сообщив в Твиттере, что он снимает сцену с Кристен Уиг, и описав женских «Охотников», как «милых, уморительных и способных надрать задницу». Теперь остается узнать, будет ли камео и у Эрни Хадсона. К сожалению, всех оригинальных охотников Фигу собрать не удастся, поскольку Харольд Рэмис ушел из жизни в прошлом году. Но хочется надеяться, что и ему смогут сделать небольшой трибьют в новом фильме.

В этом году Мюррея можно увидеть в мелодраме «Алоха» Кэмерона Кроу и музыкальной комедии «Рок на Востоке» Барри Левинсона

«Охотники за привидениями», чьи съемки сейчас в самом разгаре, окажутся на больших экранах 22 июля 2016 года.

19 квітня 2015,  13:04 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Бен Стіллер особисто підтвердив, що Пенелопа Крус зіграє в його комедійному сіквелі «Зразковий самець 2».

Чутки про причетність Крус до проекту ходили ще з минулого року, але це перше офіційне підтвердження. Для оголошення новин кастингу свого фільму Стіллер вибрав Instagram, виклавши там фото зовсім юної Крус з підписом:

Радий повідомити, що Пенелопа «Малятко Пенні» Крус приєдналася до касту «Зразкового самця 2»!

Перший «Зразковий самець» вийшов на екрани в 2001 році і розповідав про чоловіків-моделей, які були втягнуті в політичну змову світу моди. Сиквел буде про те, як ці ж моделі повертаються на подіум, а конкуруюча компанія прагне вивести їх з гри.

Крім Стіллера і Крус у фільмі зіграють Оуен ВілсонУілл ФерреллКрістін ТейлорКрістен Уіг а також за чутками там з'являться Кім Кардашьян Уест і Каньє Уест, радше всього в камео.

Прем'єра «Зразкового самця 2» очікується 12 лютого 2016 року.

28 січня 2015,  13:51 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Боротися з надприродним у перезапуску «Мисливців за привидами» будуть Мелісса МакКарті, Крістен Уіг, Леслі Джонс і Кейт МакКіннон.

Давно вже ходять чутки щодо того, хто претендує на роль жінок-мисливиць за привидами, і вже очікується, що МакКарті, Уіг, Джонс і МакКіннон ось-ось підпишуть контракти і влітку розпочнуться зйомки, які проходитимуть в Нью-Йорку.

Спочатку планувалося, що перезапускати франшизу, яка з'явилася на світ в 1980-х, буде режисер оригіналу Айвен Рейтман. До своїх ролей були вже готові повернутися Ден Ейкройд, Харольд Реміс і Ерні Хадсон, чекали тільки згоди Білла Мюррея. Але в лютому 2014 все змінилося, коли пішов з життя Харольд Реміс, який не тільки виконував роль одного з мисливців за привидами, а й був одним з сценаристів, що придумали цю історію.

В результаті кіностудія Sony вирішила підійти до нових «Мисливцям за привидами» з нового ракурсу. Режисерське крісло зайняв Пол Фіг, який зняв «Подружки нареченої» і «Озброєні та небезпечні» і вже працював з половиною квартету борців з надприродним: з МакКарті і Уіг. Джонс і МакКіннон більш відомі завдяки шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі».

Прем'єра нових «Мисливців за привидами 3», сюжет яких поки не розголошується, призначена на 22 липня 2016 року.