Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Петті ДженкінсPatty Jenkins

Петті Дженкінс / Patty Jenkins
Повне ім'я: Patricia Lea Jenkins
Народилася 24 липня 1971; George Air Force Base, Victorville, California, USA
100%
1
0%
0

Фільмографія Петті Дженкінс

Диво-жінка 1984 (2020) ... режисер
$ 9 000 000, продюсер (продюсер)
$ 9 000 000, сценарист (и сюжет)
$ 9 000 000
Я – ніч (2019) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Диво-жінка (2017) ... режисер
На видноті (2015) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Зрада (2013) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Відео з участю Петті Дженкінс

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Петті Дженкінс. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Петті Дженкінс

Написати коментар...
Написати коментар...