Конні НільсенConnie Nielsen

Конні Нільсен / Connie Nielsen
Народилася 3 липня 1965; Елінг, Фредерікшавн, Данія
Зріст: 178 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Конні Нільсен

Ліга справедливості Зака Снайдера (2021) ... Queen Hippolyta
Ніхто (2021) ... Becca Mansell
Диво-жінка 1984 (2020) ... Hippolyta
Темний спадок (2020) ... Catherine Monroe
Морські паразити (2019) ... Freya
Я – ніч (2019) ... Corinna Hodel
ФБР (2018) ... Ellen Solberg
Свобода (2018) ... Katrina
Шпигунська гра (2018) ... Koranda
Ліга справедливості (2017) ... Queen Hippolyta

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Конні Нільсен. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Конні Нільсен

Написати коментар...
Написати коментар...