Новини серіалів, в яких згадується Мартін Фріман

14 червня 2023,  20:58 | Новини серіалів

Нік Ф'юрі стає «найбільш розшукуваним чоловіком на планеті» у свіжому трейлері шпигунсько-супергеройського міні-серіалу «Таємне вторгнення» (також відомого як «Секретне вторгнення»), наповненому екшеном та загадками.

Читати далі...
7 квітня 2023,  19:36 | Новини серіалів

Другий трейлер супергеройського серіалу від Marvel Studios «Секретне вторгнення» (також відомого як «Таємне вторгнення») показує епічне повернення легендарного Семюела Л. Джексона в образі Ніка Ф'юрі.

Читати далі...
2 квітня 2023,  16:11 | Новини серіалів

Зірка «Шерлока» і «Хоббіта» Мартін Фріман знову втілить (вже колишнього?) агента ЦРУ Еверетта Росса в майбутньому серіалі «Секретне вторгнення» від Marvel Studios та Disney Plus. І на цей раз на нього чекає зміна образу.

Читати далі...
11 вересня 2022,  01:40 | Новини серіалів

Легендарний шпигун Нік Ф'юрі знову готується рятувати світ проте на цей раз без Месників, а з допомогою Дейнеріс Таргарієн у першому трейлері майбутнього міні-серіалу «Секретне вторгнення», що вийде на платформі Disney Plus.

Читати далі...
24 квітня 2022,  20:00 | Новини серіалів

Увага всім любителям британських серіалів та шанувальникам зірки «Шерлока» Мартіна Фрімана! Телеканал ВВС представив новий міні-серіал «Нічні виклики», де Фріман втілює поліцейського. І його складно впізнати у цьому новому образі.

Читати далі...
20 квітня 2020,  17:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового серіалу «Безсоромні» Еммі Россам перетворюється практично на Памелу Андерсон в тизер-трейлері біографічного міні-серіалу «Ангеліна».

Читати далі...
11 січня 2020,  20:45 | Новини серіалів

Що було б, якби Джон Ватсон не познайомився з Шерлоком Холмсом? Він би одружився і завів двох дітей, як показує трейлер нового комедійного серіалу «Breeders» з Мартіном Фріманом у головній ролі.

Серіал, одним із творців якого виступає Фріман, буде безкомпромісною комедією, яка досліджує життя подружжя Пола (Фріман) та Еллі (Дейзі Гаггард), поки вони намагаються знайти баланс між своєю кар'єрою, батьками, які старіють, іпотекою і вихованням своїх маленьких дітей. Коли батько Еллі, з яким вони давно віддалилися, з'являється на їхньому ґанку, в сім'ї стає троє дітей але у цього є багаж і своя думка щодо усього.

Прем'єрна серія серіалу «Breeders» вийде на екрани на початку весни, 2 березня.

15 жовтня 2019,  14:58 | Новини серіалів

Зірка «Шерлока» Мартін Фріман повертається до світу заплутаних злочинів у багатосерійному драматичному детективі «Зізнання» («A Confession»), трейлер якого нагадує інший популярний серіал від каналу ITV «Бродчьорч».

Новий серіал від номінованого на премію «Оскар» сценариста Джеффа Поупа розповість про старшого детектива Стіва Фулчера (Фріман), який має намір зловити вбивцю зниклої жінки, навіть якщо це може коштувати йому кар'єри і репутації.

Компанію Фріману в «Зізнанні» складають Імелда СтонтонГаррі Поттер і Орден Фенікса») та Шіван ФіннеранАбатство Даунтон»). Прем'єра серіалу на британському телебаченні відбулася 2 вересня.

12 січня 2017,  23:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки «Шерлока» Бенедикт Камбербетч і Мартін Фріман розповіли про те, як змінилася їх дружба персонажів в 4 сезоні.

Читати далі...