Новини фільмів, в яких згадується Джеррі Брукхаймер

17 травня 2022,  18:51 | Новини фільмів

Том Круз розуміється на ефектних виходах, але на світовій прем'єрі свого нового екшену «Топ Ґан: Меверік» він перевершив самого себе, прибувши на червону доріжку на гелікоптері, чим здивував не лише шанувальників, а й своїх колег.

Читати далі...
11 січня 2020,  21:53 | Новини фільмів

У напарників Майка і Маркуса давно проблеми з комунікацією, тому в новому промо-ролику фільму «Погані хлопці назавжди» вони намагаються це виправити і відправляються на прийом до психолога.

В останній раз відважні детективи з Лос-Анджелеса Майк Лоурі (Вілл Сміт) та Маркус Бернетт (Мартін Лоуренс) ловили злочинців на великому екрані у фільмі «Погані хлопці 2», який вийшов у 2003 році. Але якщо ви думаєте, що за ці роки вони подорослішали і сильно змінилися, то вас напевно порадує, що ці напарники залишилися такими ж безрозсудними, веселими і балакучими, як і в молодості. У промо-ролику Маркус скаржиться психологу, що Майк постійно втягує його в небезпечні для життя ситуації, на що психолог пропонує їм розлучитися. Але хлопці з цим категорично не згодні. Адже вони — погані хлопці назавжди.

Дивіться також другий український трейлер бойовика «Погані хлопці назавжди», який продюсує Джеррі Брукхаймер. У кіно з 23 січня.

5 листопада 2019,  18:28 | Новини фільмів

Бандити відкривають полювання на Вілла Сміта, і Мартін Лоуренс поспішає йому на допомогу у другому дубльованому трейлері комедійного бойовика «Погані хлопці назавжди».

Читати далі...
26 липня 2019,  22:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо другий український трейлер інноваційного бойовика Енга Лі «Двійник», в якому зірка «Людей у чорному» та «Аладдіна» Вілл Сміт зіграв одразу дві головні ролі: себе й себе на 20 років молодшого.

Читати далі...
24 липня 2019,  23:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Вілл Сміт, режисер Енг Лі та продюсер Джеррі Брукхаймер розповідають про технологію, що змінить світ кіно, в першому закулісному відео науково-фантастичного бойовика «Двійник».

В новому фільмі Енга Лі, який отримав по «Оскару» за кінокартини «Життя Пі» і «Горбата гора», Сміт зіграє одразу дві ролі: головного героя і його молодого клона. Головного героя звуть Генрі Броген, і він є найкращим у світі найманим вбивцею, до якого ніхто не може підібратися. Щоб його усунути, таємна організація створює його клона Джуніора, якому за сюжетом 23 роки, але він володіє всіма навичками свого прототипа.

Як створювався молодий клон Сміта, дивіться нижче.

Український трейлер фантастики «Двійник» вийшов навесні. Прем'єра фільму Енга Лі на великих екранах відбудеться восени, 10 жовтня.

1 червня 2018,  13:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Круз повернеться за штурвал винищувача в бойовику «Кращий стрілець 2», чиї зйомки почалися в останній день весни.

Читати далі...
11 листопада 2017,  19:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокартина «Gemini Man», де головну роль зіграє Вілл Сміт, вийде на екрани в 2019 році.

Читати далі...
24 жовтня 2016,  14:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Лучшего стрелка» Том Круз оптимистично ответил на слухи, касающиеся создания его сиквела.

Читати далі...
13 серпня 2016,  15:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третя частина франшизи «Погані хлопці» була перейменована і отримала нову дату виходу.

Читати далі...
22 квітня 2015,  11:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсер Джерри Брукхаймер опубликовал первую официальную фотографию с Джонни Деппом в образе известного пирата, который возвращается в «Пиратах Карибского моря: Мертвецы не рассказывают сказки».

Брукхаймер поделился в Твиттере фотографией привязанного на съемках к мачте капитана Джека Воробья:

Капитан Джек вернулся, и мы его не отпустим.

Съемки «Пиратов Карибского моря 5» начались еще в феврале в Австралии, но были приостановлены, когда звезда франшизы Джонни Депп получил травму руки. Так что теперь с ним все в порядке, и он снова готов попадать в неприятности в образе капитана Джека.

Официальный синопсис «Пиратов Карибского моря 5»:

Тяга к новым приключениям неудачливого капитана Джека Воробья приводит к тому, что ветры плохой фортуны начинают дуть все сильнее, когда смертельно опасные пираты-призраки под предводительством его старого врага, ужасного капитана Салазара, убегают из Дьявольского треугольника и собираются убить каждого пирата в океане... включая его. Единственная надежда капитана Джека на выживание оказывается в легендарном Трезубце Посейдона, могущественном артефакте, который дает своему владельцу полный контроль над морями.

В фильме также сыграют Орландо Блум, Джеффри Раш, Кевин МакНэлли, Кая Скоделарио, Брентон Туэйтс, Стивен Грэм, Мартин Клебба. А главного злодея капитана Салазара воплотит Хавьер Бардем.

Премьера «Пиратов Карибского моря: Мертвецы не рассказывают сказки» назначена на 7 июля 2017 года.

11 червня 2013,  01:58 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Творці епічної франшизи Disney «Пірати Карибського моря» - продюсер Джері Брукхаймер та володар премії «Оскар» Гор Вербінськи представляють новий захоплюючий пригодницький бойовик САМОТНІЙ РЕЙНДЖЕР. Одні з найвидатніших кінематографістів нашого часу об’єднали свої зусилля для того, щоб розповісти неймовірну пригодницьку історію, в якій динамічні сцени гармонійно переплітаються з карколомним гумором.

У головних ролях: Армі Хаммер, Джонні Депп, Хелена Бонем Картер.
У кінотеатрах України з 3 липня.