Новини, в яких згадується Даміан Льюіс

23 березня 2020,  15:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського екшену «Людина-мураха» та хітового серіалу «Картковий будиночок» Корі Столл з'явиться в 5 сезоні серіалу від Showtime «Мільярди», як розкриває його офіційний трейлер.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Одного разу в... Голлівуді»
Дивовижна машина часу Квентіна Тарантіно
15 серпня 2019,  01:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Дев'ятий фільм Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді» є однією з головних подій світу кіно цього літа. Окрім Леонардо ДіКапріо, Бреда Пітта і Марго Роббі, в ньому знялася, здається, половина Голлівуду, та й сама Фабрика мрій є в цій кінокартині мало не головним персонажем. Тут Тарантіно показує нам Голлівуд таким, яким ми його ще ніколи не бачили, з особливою ніжністю зізнається йому в коханні та одночасно показує всю його жорстокість.

Читати далі...
24 липня 2019,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Леонардо ДіКапріо, Бред Пітт і Марго Роббі готові підкорювати наші серця в дев'ятому фільмі культового режисера Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», про що свідчать нові персональні постери за їх участю.

Читати далі...
18 березня 2019,  16:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Леонардо ДіКапріо представив офіційний постер драматичної картини Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», компанію в якій йому складе Бред Пітт.

Читати далі...
14 січня 2019,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня прямо з космосу прибув третій офіційний трейлер супергеройського екшену «Капітан Марвел», а також вийшли українські трейлери фентезійного бойовика «Хеллбой», трилера «Ми» та горора «Щасливий день смерті 2», зворушливий ТБ-ролик мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» і новий трейлер фінального сезону фентезі «Гра престолів».

Читати далі...
13 січня 2019,  18:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Деміен Льюїс і Пол Джаматті об'єднуються, щоб разом побудувати підступний план помсти, в офіційному трейлері 4 сезону драматичного серіалу «Мільярди».

У нових серіях колишні вороги Боббі Аксельрод (Льюїс) та Чак Роадс (Джаматті) і їх головний радник Венді Роадс (Меггі Сіфф) створюють непростий, але дуже ефективний альянс, метою якого є усунення усіх їхніх спільних супротивників, включаючи Григора Андолова (Джон Малкович), Тейлор Мейсон (Азія Діллон), Браяна Коннерті (Тобі Леонард Мур) та Вейлона Джеффкоута (Кленсі Браун). Амбіції і зрада давно були серцем серіалу, але в цьому сезоні всі персонажі дізнаються, наскільки високу ціну їм доведеться заплатити заради їх утілення в життя.

Прем'єра 4 сезону серіалу «Мільярди», який зараз займає 233-е місце в топ-250 найкращих серіалів всіх часів сайту IMDb, відбудеться навесні, 17 березня.

27 листопада 2018,  03:43 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова картина Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді» вирішила побити всі рекорди по кількості провідних голлівудських зірок в акторському складі.

Читати далі...
11 січня 2016,  09:52 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером, 10 января, в Голливуде состоялась 73-я ежегодная церемония награждения премии «Золотой глобус», отметившая лучших представителей кино и телевидения разных жанров ушедшего 2015 года.

Читати далі...
10 грудня 2015,  20:21 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня утром были объявлены номинанты от кино и телевидения на 73-ю ежегодную премию «Золотой глобус», отметившую лучшие фильмы, сериалы, актеров большого и малого экранов, в жанрах драма и комедия. И, как ни странно, «Марсианин» все-таки попал в номинацию, причем в категории Лучшая комедия или мюзикл.

Читати далі...
3 вересня 2015,  10:58 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Дэниэл Крэйг еще не успел повесить в шкаф свой костюм агента 007, как букмекеры уже вовсю собирают ставки на то, кто станет его приспешником. И в их списке прочно обосновался Том Харди.

Харди оказался в списке возможных Джеймсов Бондов онлайн букмекерской конторы BoyleSports, которая находится в Ирландии, то есть в основном отражает мнение соотечественников известного шпиона. Но какие у него шансы против остальных потенциальных кандидатов?

Одним из основных претендентов на замену Крэйгу считают Идриса Эльбу, несмотря на то что Энтони Хоровиц, автор следующего романа о Бонде, назвал его «слишком уличным» для этой роли. Новостью это стало во вторник, автор потом, разумеется, объяснился, что плохо подобрал слова и лишь считает Адриана Лестера более подходящим для этой роли.

Серьезную конкуренцию ему и Харди сейчас составляет звезда «Родины» Дэмиэн Льюис. Также в последнее время роль Бонда предсказывают и Генри Кавиллу, особенно в свете «Агентов А.Н.К.Л.». Кто еще находится в этом списке? Майкл Фассбендер, Ричард Армитедж, как ни странно Орландо Блум, Дюгрей Скотт, Руперт Френд и Доминик Уэст.

Станет ли Харди новым Бондом или нет, но полюбоваться на него (даже на двух него) в костюмах с иголочки и с пистолетом в руках скоро можно будет в криминальном байопике «Легенда», который выходит в мировой прокат 9 сентября.

Новый фильм бондианы «007: СПЕКТР» с Крэйгом, которого ожидают увидеть еще хотя бы в одном продолжении франшизы, выходит на украинские экраны 5 ноября.

Харди, Эльба, Льюис, Кавилл... Кого бы вы хотели увидеть в образе агента 007 после ухода Крэйга?