Тобі МагуайрTobey Maguire

Тобі Магуайр / Tobey Maguire
Повне ім'я: Tobias Vincent Maguire
Народився 27 червня 1975; Санта-Моніка, Каліфорнія, США
Зріст: 175 см
100%
5
0%
0

Фільмографія Тобі Магуайра

Вавилон (2022) ... актор, продюсер (исполнительный продюсер)
Людина-павук: Додому шляху нема (2021) ... Peter Parker / Spider-Man
Ніхто (2021) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Бріттані біжить марафон (2019) ... продюсер
Бебі Бос (2017) ... Adult Tim / рассказчик
78/52 (2017) ... Peter Parker
5-та хвиля (2016) ... продюсер
Bobby Fischer, The Cold War and the Match of the Century (2015) ... Self
Z - значить Захарія (2015) ... продюсер

Біографія Тобі Магуайра

Тобі Магуайр народився 27 червня 1975 року в містечку Санта-Моніка, Каліфорнія, США. Його батьки – 18-річна мати Венді, що працювала секретаркою й 20-літнім батьком Вінсент, підробляючий кухарем, на момент народження сина не були навіть одружені. Однак протягом наступних двох років вони встигли й одружитися й розвестися, займаючись вихованням дитини надалі по черзі, через що Тобі періодично мотався між Каліфорнією, Орегоном і Вашингтоном. Сам актор згадує: «Ми переїзджали сюди як божевільні. Я жив то з мамою то з папою, то з мамою і її сестрою, то з папою й з його мамою, мамою і її сестрою, папою і його братом, мамою і її бойфрендом, папою і його дружиною. Це був божевільний час».

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Тобі Магуайра. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Тобі Магуайра

Написати коментар...
Написати коментар...