Пітер СафранPeter Safran

Пітер Сафран / Peter Safran
Народився 22 листопада 1965
50%
0
50%
0

Фільмографія

Супермен: Спадщина (2025) ... продюсер
Джокер: Божевілля на двох (2024) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Аквамен і загублене королівство (2023) ... продюсер, продюсер
Монахиня 2 (2023) ... продюсер (produced by p.g.a.)
Шазам! Лють богів (2023) ... продюсер, продюсер (produced by p.g.a)
Я хочу повернути тебе (2022) ... продюсер
Миротворець (2022) ... продюсер (исполнительный продюсер), продюсер (исполнительный продюсер)
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...