Дивіться український трейлер супергеройського фільму «Синій жук» від продюсерів «Бетмена» і «Шазама»

7 квітня 2023,  07:29 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. представила перший трейлер свого нового супергеройського екшену «Синій жук», заснованого на коміксах DC, де головну лиходійку зіграє лауреатка найпрестижнішої кінопремії «Оскар» Сьюзен Сарандон.

Стрічка «Синій жук» буде слідувати з випускником коледжу Хайме Рейєсом, повертається до рідного дому, сповнений надій на майбутнє. Однак дім тепер – зовсім не те місце, яким він його пам'ятає. Поки хлопець шукає своє призначення, втручається доля. Хайме несподівано стає власником Скарабея – стародавньої реліквії іншопланетних біотехнологій. Скарабей обирає його своїм симбіотичним господарем та обдаровує неймовірним обладунком. Тепер Хайме, одягнений в обладунок, має надзвичайні та непередбачувані здібності, що назавжди змінюють його життя. Хайме стає супергероєм – Синім жуком.

Хайме Рейєса/Синього жука грає зірка серіалу «Кобра Кай» Шоло Марідуенья.

Головну героїню Пенні, яка буде любовним інтересом Хайме, втілює Бруна Маркезіні.

Сарандон зіграє тут впливову лиходійку на ім'я Вікторія Корд, якій раніше належав цей Скарабей, і тепер вона хоче за будь-яку ціну повернути його собі.

Режисером фільму став Анхель Мануель Сото, продюсують його Пітер Сафран та Волтер Хамада, які разом працювали над екшенами «Шазам!», «Шазам! Лють богів», «Загін самогубців: Місія навиліт» та «Аквамен», а ще Хамада продюсував хітові екранізації коміксів DC «Джокер» і «Бетмен».

Українська прем'єра кінокоміксу «Синій жук» відбудеться 17 серпня.

4105 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: