«Синій жук»: перший погляд, деталі і дата прем'єри нового супергеройського фільму від DC

10 грудня 2022,  19:50 | Новини фільмів

Фотографії зі зйомок супергеройського екшену «Синій жук», який вийде у кіно наступного року, розкривають костюм нового супергероя зі всесвіту DC.

Кінокомікс «Синій жук» («Blue Beetle») покаже пригоди підлітка Хайме Рейєса з Ель-Пасо, який отримує надздібності, коли до нього чіпляється іншопланетний блакитний жук-скарабей, утворюючи потужний екзоскелет навколо його тіла.

Роль Хайме Рейєса, також відомого у коміксах як супергерой Синій жук, виконає юний актор Шоло Марідуенья, якого ви могли бачити у хітовому серіалі від платформи Netflix «Кобра Кай», де він грає Мігеля Діаса.

Ви можете детально роздивитися його супергеройський костюм на фотографіях зі зйомок, які є в нашій галереї. Клікайте на зображення, щоб побачити більше фото.

Тим часом любовний інтерес Хайме, дівчину на ім'я Пенні, втілить Бруна Маркезіні («Боже, бережи короля»), а його молодшу сестру Мілагрос зіграє Белісса Ескобедо («Фокус-покус 2», «Американські історії жахів»). Роль суперлиходія Карапакса виконає Рауль Трухільо («Майянці», «Сікаріо 2», «Холодна помста»).

Також у кінокоміксі про пригоди Синього жука з'явиться легендарна актриса й володарка премії «Оскар» Сьюзен Сарандон, яка втілить лиходійку Вікторію Корд.

На чолі проєкту знаходиться пуерто-риканський режисер Анхель Мануэль Сото, для якого це буде третя повнометражна стрічка. В майбутньому він також зніме ще одні «Трансформери». На великі екрани «Синій жук» потрапить 17 серпня 2023 року.

2003 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: