Новини, в яких згадується Ендрю Лазар

3 червня 2015,  15:24 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Майкл Чикліс зіграє разом з Нумі Рапас у науково-фантастичному трилері «Rupture» («Розрив»).

Рапас зіграє головну героїню «Розриву», матір-одиначку, яку викрадає таємна організація і тримає в полоні у своїй лабораторії. Чикліс стане тією людиною, яка керує цим викраденням. За сюжетом його герой повинен буде катувати головну героїню. Він також може бути єдиним ключем до того, щоб дізнатися, де знаходиться її син.

Режисером і сценаристом трилера виступає Стівен Шейнберг, який зняв «Секретарку» з Меггі Джилленхол і «Хутро: Уявний портрет Діани Арбус» з Ніколь Кідман.

Продюсером фільму стане Ендрю Лазар («Американський снайпер»).

Нещодавно Рапас з'явилася в скандальному «Номері 44», який був знятий з українського прокату. У наступному році вона повернеться у «Прометеї 2», зіграє з Орландо Блумом в екшені «Розкрита» і, згідно з чутками, може стати головною героїнею трилера «Ціна».

Чикліс же після своєї найвідомішої ролі супергероя Істота в «Фантастичній четвірці» і її сіквелі найчастіше з'являється на малому екрані. Він зіграв у двох останніх серіях фінального сезону «Синів анархії» і грав постійного персонажа в 4 сезоні «Американської історії жахів».

3 березня 2015,  11:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Підтверджено, що Дженніфер Лоуренс зіграє головну роль у біографічному фільмі Стівена Спілберга «It’s What I Do: A Photographer’s Life of Love and War» («Це моя робота: Життя фотографа в любові і війни»).

У понеділок кіностудія Warner Bros. виграла права на екранізацію мемуара Лінсі Аддаріо, міжнародного фотокореспондента. Аддаріо подорожувала до зони військових конфліктів в Афганістані, Лівії, де була в ув'язненні кілька днів, Іраку і є частиною команди New York Times, яка виграла у 2009 році Пулітцерівську премію. Саме цього фотографа і втілить Лоуренс.

Зараз актриса знімається у байопіку «Джой» Девіда О. Расселла, а потім почнуться зйомки «Людей Ікс: Апокаліпсис», де вона грає Містик.

Спілберг же поки завершує роботу над «Шпигуном» з Томом Хенксом, а потім він повинен буде зняти адаптацію дитячої книги Роальда Даля «Великий і доброзичливий велетень».

Серед інших претендентів на екранізацію мемуарів Аддаріо були: Різ Візерспун, Даррен Аронофскі з Наталі Портман у головній ролі і Грант Хеслов з Марго Роббі і Джорджем Клуні.

Одним з продюсерів «It’s What I Do» стане Ендрю Лазар, який працював над «Американським снайпером».