Новини, в яких згадується Біллі Айліш

10 квітня 2022,  18:55 | Новини зірок

Відома американська співачка Біллі Айліш та її брат-музикант Фіннеас, які зовсім недавно отримали премію «Оскар», стали одними із запрошених зірок, які виступили на благодійному концерті Stand Up For Ukraine.

Читати далі...
3 квітня 2022,  17:21 | Нагороди та премії

Одним з найкращих моментів церемонії «Оскар» став зворушливий виступ Біллі Айліш, яка заспівала пісню «No Time To Die» зі шпигунського фільму про Джеймса Бонда «007: Не час помирати». А потім одержала за неї «Оскар».

Читати далі...
28 березня 2022,  04:54 | Нагороди та премії

У Голлівуді відбулася 94-а церемонія нагородження кінопремії «Оскар», і вже відомі усі її переможці. Лідером серед них виявилася наукова фантастика «Дюна» режисера Дені Вільньова, на рахунку якої аж 6 статуеток, але їй не вдалося забрати додому головний «Оскар».

Читати далі...
Рецензія на фільм «007: Не час помирати»
Деніел Крейг заслужив більшого
2 жовтня 2021,  00:32 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли вперше оголосили про те, що новим Джеймсом Бондом після Пірса Броснана буде блондин Деніел Крейг, навряд чи хтось припускав, що через 15 років він стане у глядачів мало не найулюбленішим агентом 007 (після Шона Коннері, звичайно, адже оригінального Бонда ніхто не перевершить). І ось шпигунська кар'єра Крейга підходить до кінця в його п'ятому фільмі Бондіани з символічною назвою «007: Не час помирати», біля керма якого став режисер культового 1 сезону серіалу «Справжній детектив» Кері Дзедзі Фукунага. Проте чи зміг він перевершити хітовий «Скайфолл», один з найкращих фільмів Бондіани всіх часів, і зняти гідне прощання з Бондом Крейга?

Читати далі...
17 березня 2021,  21:50 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Незабаром після своєї перемоги на церемонії нагородження премії «Греммі» американська поп-співачка Біллі Айліш вирішила змінити імідж і стати блондинкою.

Читати далі...
23 лютого 2021,  17:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх шанувальників і шанувальниць відомої співачки Біллі Айліш, які давно мріяли потрапити на її концерт! На цьому тижні у вас буде така можливість, оскільки в український прокат виходить документальний фільм «Біллі Айліш: Трохи розмитий світ». І його покажуть в IMAX.

Читати далі...
5 лютого 2021,  14:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб нагадати нам, що до прем'єри надихаючого документального фільму «Біллі Айліш: Злегка розмитий світ» залишилося вже менше місяця, стримінгова платформа Apple TV+ поділилася його новим зворушливим трейлером.

Читати далі...
2 жовтня 2020,  17:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Драматична композиція «No Time To Die» у виконанні співачки Біллі Айліш стане головною темою ювілейного фільму Бондіани «007: Не час помирати», але дивіться її офіційний кліп обережно. Оскільки він розбиває серце.

Читати далі...
23 березня 2020,  18:44 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Джамала продовжує радувати нас на карантині своїми каверами з імпровізованої домашньої студії, і вчора вона виконала пісню Бейонсе «OTHERSIDE», яка увійшла до саундтреку діснеївського фільму «Король Лев».

Читати далі...
21 березня 2020,  21:21 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Надихнувшись творчістю Біллі Айліш, українська співачка Джамала виконала двома зворушливий кавер на її нову композицію «No Time To Die», яка стала головною піснею ювілейного фільму про Джеймса Бонда «007: Не час помирати».

Читати далі...
16 лютого 2020,  19:00 | Новини фільмів

На честь прем'єри головної пісні фільму «007: Не час помирати», яку виконує співачка Біллі Айліш, в мережі з'явився його новий музичний тизер.

У своїй ювілейній пригоді суперагент британської розвідки Джеймс Бонд (Деніел Крейг) дізнається страшну таємницю про свою кохану Мадлен Свон (Леа Сейду), заради якої він кинув службу і вийшов у відставку. Новий тизер і сумні слова пісні «No Time To Die» натякають на те, що «все було брехнею», і що «[Мадлен] ніколи не була на боці [Бонда]». Але окрім цього страшного відкриття, що розіб'є агенту 007 серце, на нього чекає небезпечне зіткнення з новим загадковим ворогом (Рамі Малек), який приховує своє обпечене обличчя за порцеляновою маскою.

Дивіться також офіційний український трейлер фільму «007: Не час помирати», чия прем'єра відбудеться 9 квітня. Його режисером став Кері Фукунага.

4 квітня 2019,  21:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кетрін Н'ютон з хітового серіалу «Велика маленька брехня» опиняється в епіцентрі небезпечного хаосу, який створює молодь, в тизер-трейлері драматичного серіалу «Суспільство».

Події серіалу «Суспільство» («The Society») розвиваються в сучасному світі, де зникли всі дорослі. У трейлері перелякана дівчина Еллі (Н'ютон) дзвонить на автовідповідач своєї мами і з тривогою в голосі просить її забрати. Вона каже, що минуло 9 днів з тих пір, як вони з друзями залишилися самі. Спочатку вони думали, що буде весело самим розпоряджатися своїм життям, але поступово свобода і безкарність вдарили тінейджерам в голову, і вони стали грати з вогнем, що призвело до жахливих наслідків.

Саундтреком трейлері стала пісня «Bury a Friend» у виконанні Біллі Айліш.

Прем'єра 1 сезону «Суспільства» на Netflix відбудеться 10 травня.