Біллі Айліш виступила на концерті на підтримку України та звернулася до світових лідерів

10 квітня 2022,  18:55 | Новини зірок

Відома американська співачка Біллі Айліш та її брат-музикант Фіннеас, які зовсім недавно отримали премію «Оскар», стали одними із запрошених зірок, які виступили на благодійному концерті Stand Up For Ukraine.

На концерті Stand Up For Ukraine, який на підтримку України відбувся в суботу, 9 квітня, Біллі Айліш виступила зі своєю новою піснею «Your Power» («Твоя сила»), прем'єра якої відбулася минулого року. Пісня розповідає про те, що не можна зловживати силою та владою. Інакше страждають безневинні люди.

Перед виступом співачка присвятила цю пісню народу України, який продовжує сміливо боротися з російською агресією, і зробила заяву до світових лідерів:

Звертаюсь до світових лідерів: зараз мільйони українців стали біженцями. Нам потрібно, щоб ви негайно діяли та робили все, щоб підтримати біженців у всьому світі. А тим, хто це дивиться: допоможіть розповсюдити цей меседж, щоб наші лідери знали, що треба діяти негайно. Ми солідарні з Україною.

Зібрані в рамках концерту кошти будуть надіслані на допомогу біженцям та на гуманітарну допомогу українцям.

Наприкінці березня Біллі та Фіннеас стали одними з наймолодших лауреатів премії «Оскар» у її історії, отримавши по статуетці за пісню «No Time To Die», що стала головною темою шпигунського екшену про Джеймса Бонда «007: Не час помирати».

Дивіться також: Майлі Сайрус виконала пісню на честь України в рамках виступу на фестивалі Lollapalooza.

1384 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: