Ейдан ДжилленAidan Gillen

Ейдан Джиллен / Aidan Gillen
Народився 24 квітня 1968
Зріст: 178 см
100%
2
0%
0

Фільмографія

Генії (2023) ... актор
Мер Кінґстауна (2021) ... Milo Sunter
Ті, хто бажають моєї смерті (2021) ... Jack
Проект «Синя книга» (2019) ... Dr. J. Allen Hynek
Богемна рапсодія (2018) ... John Reid
We Ourselves (2018) ... Killian
Dave Allen at Peace (2018) ... Dave Allen
Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті (2018) ... Janson
I didn't... I wasn't... I amn't (2018) ... Aidan
Король Артур: Легенда меча (2017) ... Bill

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...