Ендрю ГарфілдAndrew Garfield

Ендрю Гарфілд / Andrew Garfield
Народився 20 серпня 1983; Лос-Анджелес, США
100%
2
0%
0

Фільмографія Ендрю Гарфілда

Під прапором небес (2022) ... Detective Jeb Pyre
94-а церемонія вручення премії «Оскар» (2022) ... актор
Людина-павук: Додому шляху нема (2021) ... Peter Parker / Spider-Man
Тік-так… БУМ! (2021) ... Jon
Очі Теммі Фей (2021) ... Jim Bakker
Мейнстрим (2020) ... Link, продюсер
Під Сільвер-Лейк (2018) ... Sam
Дихай (2017) ... Robin Cavendish
Ангели в Америці. Частина 2: Пєрєстройка (2017) ... Prior Walter

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ендрю Гарфілда. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ендрю Гарфілда

Написати коментар...
Написати коментар...