Новини, в яких згадується Донован Марш

18 вересня 2018,  14:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Lionsgate опублікувала фінальний трейлер свого нового бойовика «Хантер-кіллер», де Джерард Батлер керує підводним човном і попереджує Третю світову війну.

Глибоко в водах Арктичного океану капітан американського підводного човна Джо Гласс (Батлер) шукає субмарину США, яка посилає сигнал лиха, і по ходу справи стає свідком таємного перевороту в російському уряді, який загрожує знищити світовий порядок. Гласс об'єднується з елітним загоном морських котиків, щоб визволити з полону російського президента, непоміченими пробратися крізь ворожі води і зупинити Третю світову війну.

Дивіться також український трейлер фільму «Хантер-кіллер». В кінотеатри України бойовик Донована Марша, де також зіграли Гері Олдман, Коммон, Лінда Карделліні і Мікаел Нюквіст, прибуде 25 жовтня.

12 серпня 2018,  18:22 | Оновлення

З'явився український трейлер гостросюжетного бойовика «Хантер-кілер» від режисера Донована Марша, в якому зіграли Джерард Батлер, Гарі Олдман, Лінда Карделлини і Коммон.

У центрі сюжету опиняється капітан підводного човна, якому належить об'єднатися з офіцерами спецназу ВМС США, щоб запобігти світовій катастрофі.

Сюжет фільму «Хантер-кіллер» заснований на романі Джорджа Воллеса та Дона Кіта «Точка обстрілу».

Українська прем'єра «Хантер-кіллер» очікується 25 жовтня.

27 липня 2018,  18:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джерард Батлер рятує російського президента на своїй субмарині в офіційному трейлері екшен-трилера «Мисливець-вбивця».

Читати далі...