Йохан Філіп АсбекPilou Asbæk

Йохан Філіп Асбек / Pilou Asbæk
Народився 2 березня 1982; Копенгаген, Данія
100%
1
0%
0

Фільмографія Йохана Філіпа Асбека

Салимове Лігво (2023) ... Richard Straker
Аквамен і загублене королевство (2022) ... актор
Самаритянин (2022) ... Cyrus
Uncharted: Незвідане (2022) ... Gage
Смертельна зона (2021) ... Victor Koval
Meyerheim og stjernerne (міні-серіал 2020 - ...) (2020) ... актор
Проект Ікс (2020) ... Owen Paddock
The Investigation (2019) ... Jakob Buch-Jepsen
Оверлорд (2018) ... Wafner
The Guardian Angel (2018) ... Anders Olsen

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Йохана Філіпа Асбека. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Йохана Філіпа Асбека

Написати коментар...
Написати коментар...