Йохан Філіп АсбекPilou Asbæk

Йохан Філіп Асбек / Pilou Asbæk
Народився 2 березня 1982; Копенгаген, Данія
100%
1
0%
0

Фільмографія Йохана Філіпа Асбека

Сутінки богів (2024) ... Thor
Аквамен і загублене королівство (2023) ... актор
Місія на двох (2023) ... Owen Paddock
Салимове Лігво (2023) ... Richard Straker
Самаритянин (2022) ... Cyrus
Uncharted: Незвідане (2022) ... Gage
Смертельна зона (2021) ... Victor Koval
Meyerheim og stjernerne (міні-серіал 2020 - ...) (2020) ... актор
The Investigation (2019) ... Jakob Buch-Jepsen
Оверлорд (2018) ... Wafner

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Йохана Філіпа Асбека. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Йохана Філіпа Асбека

Написати коментар...
Написати коментар...