«Сутінки богів»: перші кадри нового мультсеріалу від Зака Снайдера та Netflix

7 червня 2024,  16:15 | Новини серіалів

Схиліться перед скандинавськими богами! Наступним спільним проєктом стримінгової платформи Netflix та культового режисера Зака Снайдера буде мультсеріал «Сутінки богів». І у нас вже є перший погляд на нього.

Анімований серіал «Сутінки богів» («Twilight of the Gods»), над яким працюють студії The Stone Quarry та Xilam, втілить в життя «сміливе та вражаюче бачення стародавньої скандинавської міфології Снайдера», як повідомляє офіційний сайт Netflix, поділившись першими кадрами.

Події мультсеріалу будуть розгортатися у міфічному світі великих битв, великих подвигів та великого відчаю. Лейфа (Стюарт Мартін), смертного короля, рятує на полі бою Сіґрід (Сільвія Гукс), міфічна воїтелька, у яку він закохується. У свою шлюбну ніч Сіґрід та Лейф переживають жахливий гнів Тора (Пілу Асбек), який відправляє їх — і команду хрестоносців — на безжальну місію помсти, з якої можна не повернутися. Ця героїчна історія кохання, втрати та помсти — це подорож до пекла й далі… через фантастичні країни, поля жорстоких і кривавих битв та війни, що ведуться проти божеств і демонів.

Снайдер, який нещодавно випустив на Netflix свою науково-фантастичну дилогію «Бунтівний Місяць», виступає творцем та виконавчим продюсером «Сутінок богів».

Онлайн-прем'єра мультсеріалу «Сутінки богів» відбудеться восени 2024 року.

298 

Написати коментар

Тема:

Форум

Написати коментар...
Написати коментар...