Джекі Чан та Джон Сіна стають напарниками в трейлері бойовика «Місія на двох»

2 червня 2023,  04:50 | Новини фільмів

У мережі з'явився офіційний трейлер пригодницького екшену «Місія на двох», який представляє неочікуваний дует Джекі Чана та Джона Сіни. А також тут ключову роль зіграє зірка популярного серіалу «Гра престолів».

У бойовику «Місія на двох» («Hidden Strike»), події якого будуть розвиватися у недалекому майбутньому під час нафтових війн (атмосфера трохи нагадує «Шаленого Макса»), Чан та Сіна втілять двох колишніх спецназівців, які повинні провести групу цивільних багдадським шосе смерті в безпечну Зелену зону.

Компанію їм у кадрі складе актор Пілу Асбек, відомий за роллю Еурона Грейджоя в останніх сезонах хітового фентезі «Гра престолів» і за популярними фільмами «Привид у броні», «Оверлорд» та «Uncharted: Незвідане».

Асбек, як розкриває трейлер, втілить головного антагоніста цієї стрічки.

Режисером екшену «Місія на двох» виступає Скотт Во, який також зняв очікуваний бойовик «Нестримні 4» за участю Сталлоне, Стейтема та інших зірок.

Зараз Сіну можна побачити у кінотеатрах в блокбастері «Форсаж 10» в ролі брата Віна Дизеля, а влітку він зіграє одного з Кенів у стрічці Грети Гервіг «Барбі».

Також у травні вийшов в український прокат комедійний фільм за участю Джекі Чана «Обережно, кінь», а незабаром він озвучить майстра Сплінтера у мультфільмі «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів».

1552 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: