Дивимося новий трейлер фантастичного бойовика «Смертельна зона» з Ентоні Макі

11 січня 2021,  16:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні, 15 січня, на Netflix відбудеться прем'єра науково-фантастичного екшену «Смертельна зона», де зірка фільмів Marvel Ентоні Макі втілює високотехнологічного андроїда, який повинен врятувати світ від жахливої ​​війни в дусі франшизи «Термінатор».

Фільм «Смертельна зона» («Outside the Wire») відправить нас в майбутнє, де планету охопила масштабна війна дронів. Його головним героєм буде молодий пілот дрона, лейтенант Томас Гарп, який, прибувши в небезпечну мілітаризовану зону, повинен працювати на Лео, офіцера-андроїда, якому доручено знайти пристрій Судного дня до того, як це зроблять повстанці.

Роль Гарпа виконує актор Демсон Ідріс, який позує на офіційному постері на тлі війни майбутнього в компанії озброєного і дуже небезпечного Макі.

Також в цьому фільмі знявся актор Пілу Асбек, відомий завдяки ролі Еурона Грейджоя на прізвисько Вороняче око в хітовому серіалі «Гра престолів». Його героя в «Смертельній зоні» звати Віктор Коваль.

На чолі проекту знаходиться Мікаель Гофстрем, режисер бойовика «План втечі», де Сільвестр Сталлоне і Арнольд Шварценеггер тігали з в'язниці, що дуже добре охороняється.

Тим часом у березні Макі повернеться на телеекрани в образі супергероя Сема Вілсона, він же Сокіл, він же новий Капітан Америка, в супергеройському серіалі «Сокіл і Зимовий солдат», який вийде на Disney+.

1803 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: