Новини, в яких згадується Андреа Брукс

6 квітня 2020,  13:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик 17 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», в якому Лекс Лютор збирається «знищити криптонців».

Читати далі...
23 березня 2020,  14:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри 16 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» дозволяють розглянути Алекс в її альтернативному костюмі Супергьорл у повний зріст.

Читати далі...
18 листопада 2019,  15:49 | Новини серіалів

Лєна намагається знищити Кару в промо-ролику 8 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», але героїня все одно не здається і намагається достукатися до людяності своєї колишньої подруги.

Протистояння Супергьорл (Меліса Бенойст) і організації Левіафан досягає точки кипіння, коли вона сходиться в новому поєдинку з Рамою Ханом (Мітч Пілледжі). Тим часом Лєна (Кеті МакГрат) і штучний інтелект Гоуп (Андреа Брукс) готуються до запуску проекту Non Nocere, і Гоуп доводить, що є для Лєни безцінним активом.

Серія отримала епічну назву «The Wrath of Rama Khan» («Гнів Рами Хана») і прибуде на екрани 2 грудня за українським часом. Зняв її режисер Маркус Стоукс.

17 травня 2019,  20:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лексу Лютору вдалося розсердити Супергьорл на кадрах 22 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл», заснованого на коміксах DC.

Читати далі...
29 квітня 2019,  17:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергьорл б'ється відразу з чотирма Євами в промо-ролику 20 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл».

Кара (Меліса Бенойст) і Лєна (Кеті МакГрат) відправляються до Каснії, щоб спіймати Лекса Лютора (Джон Крайер). Єва (Андреа Брукс) влаштовує для них пастку, яка може розкрити, що Кара є Супергьорл. Тим часом Алекс (Кайлер Лі) отримує довгоочікуваний телефонний дзвінок, Джеймс (Мехкад Брукс) тренується використовувати свої сили, а Бен Локвуд (Сем Вітвер) створює небезпечну ситуацію всередині DEO.

Серія «Will The Real Miss Tessmacher Please Stand Up?» («Чи може справжня міс Тешмахер будь ласка встати?») прибуде 6 травня за українським часом.

25 березня 2019,  17:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двійник Супергьорл продовжує загрожувати безпеці США, і через неї супергероїню оголошують ворогом №1 в 17 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл».

Супергьорл (Мелісса Бенойст) повинна зіткнутися з руйнівними наслідками підступних планів Лекса Лютора (Джон Крайєр). Шокована тим, що він створив, Супергьорл стикається зі своїм найбільшим випробуванням на сьогоднішній день. І в промо-ролику вона разом з Алекс (Кайлер Лі) вирішує дістатися до Лекса через Ів (Андреа Брукс).

Серія отримала назву «Все про Єву» («All About Eve»). Її зняв режисер Бен Ернандес Брей, і вона вийде на екрани 1 квітня за українським часом.