Кадри фінальної серії 4 сезону «Супергьорл»

17 травня 2019,  20:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лексу Лютору вдалося розсердити Супергьорл на кадрах 22 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл», заснованого на коміксах DC.

Опис фінальної серії 4 сезону, яка отримала назву «The Quest For Peace» («У пошуках миру»), говорить:

Суперлиходій Лекс Лютор нападає на Вашингтон і викликає свою сестру Лєну і свою матір Лілліан у Білий дім. Коли Супергьорл розуміє, що у неї є останній шанс, щоб зупинити Лекса, вона звертається за допомогою до сили преси.

На кадрах ми бачимо Лекса Лютора (Джон Крайєр) в Овальному кабінеті в Білому домі в компанії Лєни (Кеті МакГрат), Лілліан (Бренда Стронг) та Ів (Андреа Брукс), і Лєна вже точно не в захваті від цього прийому, незважаючи на шампанське, яке так ввічливо запропонував їй брат.

Далі нам показують моменти грандіозної битви Супергерл (Мелісса Бенойст) з Лексом, який для такого випадку обзавівся високотехнологічними наручними гарматами.

Також на кадрах фіналу з'являються Алекс (Кайлер Лі), Джеймс (Мехкад Брукс), Дж'онн (Девід Гервуд), Ніа (Ніколь Мейнс) та суперлиходій Бен Локвуд (Сем Вітвер), також відомий як Агент Ліберті, і його послідовники.

Серія була названа на честь супергеройського фільму «Супермен 4: У пошуках миру», де Крайєр зіграв племенника Лекса Лютора на ім'я Ленні.

Прем'єра фінальної серії 4 сезону «Супергьорл», яку зняв режисер Джессі Варн, відбудеться 20 травня за українським часом.

3196 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: