Новини, в яких згадується Александр Педан

27 травня 2022,  18:00 | Новини фільмів

Сергій Притула, Олександр Педан, Лілія Ребрик та інші відомі представники українського шоу-бізнесу подарували свої голоси героям пригодницького мультфільму «Поганці» (також відомого як «Погані хлопці»), який представляє голлівудська кіностудія DreamWorks Animation.

Читати далі...
17 березня 2021,  21:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У четвер, 18 березня, на екрани українських кінотеатрів увірветься пригодницько-комедійний мультфільм «Пончари: Глобальне заокруглення» з неймовірно милими головними героями. Так що саме час подивитися його фінальний тизер-трейлер.

Читати далі...
7 березня 2021,  08:15 | Статті

З 18 березня в українських кінотеатрах стартує масштабний анімаційний блокбастер «Пончари: Глобальне заокруглення» від номінанта на премію «Оскар» Девіда СільверманаСімпсони у кіно», «Корпорація монстрів»), що розповідає про пригоди чарівних пончар Еда та його сестри Оп крізь час та простір. Щоб врятувати свій рідкісний вид від зникнення — Оп та Ед відправляються в глобальні пригоди, зіткнувшись з неймовірними перешкодами та найвідомішими постатями в людській історії!

Читати далі...
18 лютого 2021,  17:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український постер пригодницького мультфільму «Пончари. Глобальне заокруглення» розкриває, що в його дубляжі візьмуть участь відомі актори та телеведучі Олена Кравець та Олександр Педан.

Читати далі...
12 січня 2021,  15:19 | Новини фільмів

Раді представити офіційний трейлер нового анімаційного блокбастера від співавторів культового шоу «Сімпсони» – «Пончари. Глобальне заокруглення».

Читати далі...
18 листопада 2020,  13:56 | Новини фільмів

Кінопрокат переживає не найкращі часи – в зв'язку з пандемією гучні прем'єри переносяться на невизначене світле майбутнє, кінотеатри працюють з обмеженнями і зазнають збитків. Але інтерес глядачів до походів в кінотеатр не впав і ось, прокатники прислухалися до порад самих же глядачів – показувати повторно успішні фільми. Наприклад, з завтрашнього дня, в повторний прокат виходять два фільми: «Красуня на всю голову» з Емі Шумер і «Королівський коргі» в озвучці Олександра Педана.

А які фільми ви б хотіли подивитися або передивитися в кінотеатрах? Пишіть в коментарях!

Читати далі...
27 лютого 2019,  02:48 | Новини фільмів

В анімації «Королівський коргі» актор і шоу-мен Олександр Педан озвучив роль улюбленця Її Величності і головного героя – коргі Рекса.

Читати далі...
25 вересня 2018,  03:02 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Люди уже много лет покоряют самую высокую на планете гору Эверест, чтобы с ее вершины взглянуть на весь мир. Мы привыкли считать, что там никто не живет, но новый мультфильм студии Warner Bros. «Смолфут» призывает зрителей включить фантазию и представить, что там, за облаками, существует целое поселение йети, которые уже много лет не спускались вниз. Они живут по строгим правилам камней, которые гласят, что смолфутов, то есть людей, не существует. Но некоторые из них все-таки верят в невозможное и решают узнать, что же скрывается там, под облаками...

Читати далі...