Рецензії, в яких згадується Мел Гібсон

Рецензія на фільм «Полювання на Санту»
Найбільш депресивний новорічний фільм усіх часів
30 грудня 2020,  01:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Перед Новим роком завжди хочеться подивитися яке-небудь добре й веселе кіно про магію, щоб відволіктися від похмурих новин і знову повірити в диво. Адже в цей час хочеться залишити всі біди минулого року позаду і зустріти наступний рік з надією в серці. Але у «новорічного» фільму «Полювання на Санту» зовсім інші плани на глядача. Він показує, що було б, якби Санту охопила депресія, а один з дуже неслухняних дітей, отримавши від нього шматок вугілля в подарунок, послав в гості до цього живого символу Різдва... кілера.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Ураган»
Найгірший фільм Мела Гібсона
16 липня 2020,  19:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого літа на великі екрани вийшов фільм «Форсаж: Гоббс та Шоу», і він довів, що жанр бойовик не тільки живий, але й може збирати велику касу (навіть без участі Віна Дизеля). Цього літа через коронавірус всі гучні прем'єри були перенесені на осінь, а поки глядачів розважають в кіно хіти минулих років і арт-хаус. І малобюджетні фільми, які були зроблені не для кінотеатрів, а для релізу прямо на DVD, в числі яких новий бойовик «Ураган» з Мелом Гібсоном. І, на жаль, це відчувається з перших кадрів.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Хто в домі тато 2»
Як Мел Гібсон намагався зіпсувати Різдво
25 листопада 2017,  01:01 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Два роки тому глядачі юрбою йшли в кіно дивитися комедію «Хто в домі тато», де Марк Волберг і Вілл Феррелл змагалися між собою за звання кращого батька, і принесли їй пристойну касу в $243 млн, тому в найкоротші терміни студія Paramount Pictures випустила його продовження. І цього разу до цих вже потоваришувавших співтатусів в гості приїдуть їх «старі»: Мел Гібсон і Джон Літгоу. Причому приїдуть вони не одні, а разом зі своїми дивацтвами.

Читати далі...