Новини серіалів, в яких згадується Макс Грінфілд

21 липня 2022,  12:06 | Новини серіалів

Увага всім любителям жахів! З'явився офіційний трейлер другого сезону горор-антології «Американські історії жахів», який розкриває його акторський склад.

Читати далі...
2 травня 2019,  15:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марси знову в справі! Прибув довгоочікуваний перший погляд на нові серії знаменитого детективного серіалу «Вероніка Марс», головну роль у якому виконує номінантка на премію «Золотий глобус» Крістен Белл.

В 4 сезоні «Вероніки Марс» Нептун вражають вбивства студентів, які приїхали туди на весняні канікули, що знижує привабливість міста для туристів. За справу беруться Вероніка (Белл) та її батько Кіт Марс (Енріко Колантоні), які знову опиняються в центрі заплутаного детектива, що протиставляє багату еліту міста, яка хоче швидше покласти кінець місячній вакханалії, робочому класу, який покладається на приплив грошових коштів, що є відповіддю західного узбережжя успішному курортному місту Дейтона-Біч.

Нові серії «Вероніки Марс», де також повертаються Джейсон Дорінг, Френсіс Капра, Персі Даггс III, Макс Грінфілд і Раян Гансен, прибудуть 26 липня.

14 грудня 2018,  02:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Граф Олаф збирається раз і назавжди покінчити з таємним товариством V.F.D. в офіційному трейлері 3 сезону серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя».

Після загадкової смерті їхніх батьків підступний граф Олаф (Ніл Патрік Гарріс) неодноразово намагався заволодіти спадком Вайолет (Маліна Вайсман), Клауса (Луї Гайнс) і Санні Бодлерів (Преслі Сміт), і в нових серіях вони нарешті отримують шанс поквитатися з ним. До Бодлерів по допомогу звертається Кіт Снікет (Еллісон Вільямс), сестра Лемоні Снікета (Патрік Варбертон), і діти приєднуються до суспільства V.F.D., в якому перебували їхні батьки. Сиротам належить дізнатися про це суспільство всю правду і нарешті розібратися з графом Олафом, який приніс їм стільки нещастя.

Прем'єра фінальних серій серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя», де також з'являться зірка «Дедпула» і «Готема» Морена Баккарін та зірка «Новенької» Макс Грінфілд, відбудеться 1 січня.

12 липня 2018,  20:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Новенької» Макс Грінфілд та зірка ситкому «Дві дівчини без копійчини» Бет Берс зіграють подружжя в новому американському комедійному серіалі «The Neighborhood».

В комедії «The Neighborhood» («По сусідству») подружжя Дейв і Джемма Джонсони (Грінфілд і Берс) разом зі своїм маленьким сином Гровером переїжджають в квартал Лос-Анджелеса, де переважно живуть афроамериканці. Промо-ролик показує, як після переїзду вони одразу відправляються знайомитися з сусідами — сім'єю Батлерів, батька якої грає Седрік «Розважальник».

Раніше ролі Грінфілда і Берс повинні були виконати Джош Лоусон та Дріма Вокер, але після зйомок пілотної серії творці серіалу вирішили їх замінити.

Прем'єра нового ситкому від продюсера «Теорії великого вибуху» Джима Рейнольдса відбудеться цієї осені, 1 жовтня.