Новини фільмів, в яких згадується Макс Грінфілд

26 лютого 2020,  15:55 | Новини фільмів

Номінантка на премію «Оскар» Кері Малліган відкриває полювання на ґвалтівників в трейлері драматичного трилера «Перспективна дівчина», продюсером якого виступає зірка «Хижих пташок» Марго Роббі.

Фільм від сценаристки популярного серіалу «Вбиваючи Єву» Еміральд Феннел слідує за дуже розумною молодою жінкою на ім'я Кессі (Малліган), у якої було велике майбутнє. Але після одного трагічного випадку вона кинула навчання в медичному університеті і знайшла собі інше заняття вистежувати в нічних клубах «хороших хлопців», які не проти скористатися п'яною молодою дівчиною. Ось тільки вона зовсім не така безпорадна, як їм здається на перший погляд.

Компанію Малліган в цьому «неперевершено свіжому погляді на помсту» складуть Бо Бернем, Елісон Брі, Конні Бріттон, Макс Грінфілд, Кріс Ловелл і Адам Броді. Українська прем'єра фільму «Перспективна дівчина» відбудеться 28 травня.

15 серпня 2018,  14:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премії «Оскар» і «Золотий глобус» Тараджі П. Хенсон виконує головну роль в зворотному римейку знаменитої комедії «Чого хочуть жінки», де зіграв Мел Гібсон.

Римейк отримав назву «Чого хочуть чоловіки» і розповість про бізнесвуман Алі Дейвіс (Хенсон), яку чоловіки витісняють з професії спортивних агентів. Побувавши у ясновидиці, вона прокидається наступного ранку і виявляє, що може читати думки чоловіків. Алі вирішує скористатися цією перевагою, щоб підписати контракт з наступною зіркою НБА.

Компанію зірці серіалу «Імперія» в цьому фільмі складуть Трейсі Морган, Венді МакЛендон-Кові, Макс Грінфілд, Тамала Джонс та Шакіл О'Ніл.

Комедія «Чого хочуть чоловіки», яку зняв Адам Шенкман за сценарієм режисера оригіналу Ненсі Майерс, вийде в січні 2019 року.