Новини, в яких згадується Чарлбі Дін Крік

26 листопада 2022,  22:05 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер сатиричної стрічки «Трикутник смутку» («Triangle of Sadness»), яка цього року отримала головний приз Каннського кінофестивалю «Золоту пальмову гілку». Також ця драматична комедія знаходиться серед фаворитів майбутнього сезону нагород і має гарні шанси на «Оскар».

Читати далі...
9 серпня 2022,  23:29 | Новини фільмів

Круїз багатіїв перетворюється на справжню катастрофу у першому трейлері сатиричної комедії «Трикутник смутку» («Triangle of Sadness») від режисера Рубена Естлунда, яким поділилася кінокомпанія Neon.

Читати далі...
5 вересня 2018,  14:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив офіційний трейлер 2 сезону свого супергеройського серіалу «Чорна блискавка».

У нових серіях Чорна блискавка (Кресс Вільямс) продовжить боротися за справедливість у своєму місті пліч-о-пліч з дочкою Грім (Нафіса Вільямс). У цьому трейлері він каже, що такі як Тобіас (Марвін «Крондон» Джонс III), Халіл (Джордан Келловей) та Ціанід (Чарлбі Дін Крік) будуть продовжувати свої спроби підкорити Фріленд, і він не збирається опускати руки, як би небезпечно це не було.

Прем'єра 2 сезону «Чорної блискавки», де також повертаються Чайна Енн МакКлейн, Крістін Адамс, Деймон Гаптон і Джеймс Рімар, відбудеться 10 жовтня за українським часом.

12 квітня 2018,  00:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу 12 серії 1 сезону фантастичного серіалу «Чорна блискавка» канал The CW представив її фрагмент, який показує поєдинок Грім та Ціанід.

Ціанід (Чарлбі Дін Крік), озброївшись двома пістолетами, приходить в школу і бере в заручники цілий клас, але коли в дверях з'являється супергероїня Гром (Нафіса Вільямс), то лиходійка благородно відпускає дітей по домівках і влаштовує з нею поєдинок. Ціанід  випускає в Грім обидві обойми, з подивом відмічаючи, що від супергероїні відскакують кулі. І тут Анісса відповідає потужною ударною хвилею, після чого дівчини сходяться в рукопашному поєдинку.

Серія «The Resurrection and the Light: The Book of Pain» («Воскресіння і світло: Книга болю») вийшла 11 квітня, так що ви вже можете подивитися її в Інтернеті.

Який з моментів даної серії вам запам'ятався найбільше? Пишіть в коментарях.

4 квітня 2018,  19:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 12 серії 1 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка» повідомляє, що до фіналу залишилося всього 2 серії.

Згідно з синопсисом, Тобіас (Марвін «Крондон» Джонс III) повертається у Фріленд та отримує завдання спіймати Чорну блискавку (Кресс Вільямс); після битви епічного масштабу Анісса (Нафіса Вільямс) та Дженніфер (Чайна Енн Макклейн) надають дивовижну допомогу. Відео представляє перший погляд на зустріч Тобіаса з Чорною блискавкою та на бійку Грома з найманкою Ціанід (Чарлбі Дін Крік).

Серія «The Resurrection and the Light: The Book of Pain» («Воскресіння і світло: Книга болю»), яку зняв Оз Скотт, вийде на екрани 11 квітня за українським часом.