Новини серіалів, в яких згадується Чарлбі Дін Крік

5 вересня 2018,  14:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив офіційний трейлер 2 сезону свого супергеройського серіалу «Чорна блискавка».

У нових серіях Чорна блискавка (Кресс Вільямс) продовжить боротися за справедливість у своєму місті пліч-о-пліч з дочкою Грім (Нафіса Вільямс). У цьому трейлері він каже, що такі як Тобіас (Марвін «Крондон» Джонс III), Халіл (Джордан Келловей) та Ціанід (Чарлбі Дін Крік) будуть продовжувати свої спроби підкорити Фріленд, і він не збирається опускати руки, як би небезпечно це не було.

Прем'єра 2 сезону «Чорної блискавки», де також повертаються Чайна Енн МакКлейн, Крістін Адамс, Деймон Гаптон і Джеймс Рімар, відбудеться 10 жовтня за українським часом.

12 квітня 2018,  00:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу 12 серії 1 сезону фантастичного серіалу «Чорна блискавка» канал The CW представив її фрагмент, який показує поєдинок Грім та Ціанід.

Ціанід (Чарлбі Дін Крік), озброївшись двома пістолетами, приходить в школу і бере в заручники цілий клас, але коли в дверях з'являється супергероїня Гром (Нафіса Вільямс), то лиходійка благородно відпускає дітей по домівках і влаштовує з нею поєдинок. Ціанід  випускає в Грім обидві обойми, з подивом відмічаючи, що від супергероїні відскакують кулі. І тут Анісса відповідає потужною ударною хвилею, після чого дівчини сходяться в рукопашному поєдинку.

Серія «The Resurrection and the Light: The Book of Pain» («Воскресіння і світло: Книга болю») вийшла 11 квітня, так що ви вже можете подивитися її в Інтернеті.

Який з моментів даної серії вам запам'ятався найбільше? Пишіть в коментарях.

4 квітня 2018,  19:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 12 серії 1 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка» повідомляє, що до фіналу залишилося всього 2 серії.

Згідно з синопсисом, Тобіас (Марвін «Крондон» Джонс III) повертається у Фріленд та отримує завдання спіймати Чорну блискавку (Кресс Вільямс); після битви епічного масштабу Анісса (Нафіса Вільямс) та Дженніфер (Чайна Енн Макклейн) надають дивовижну допомогу. Відео представляє перший погляд на зустріч Тобіаса з Чорною блискавкою та на бійку Грома з найманкою Ціанід (Чарлбі Дін Крік).

Серія «The Resurrection and the Light: The Book of Pain» («Воскресіння і світло: Книга болю»), яку зняв Оз Скотт, вийде на екрани 11 квітня за українським часом.