Вийшов український трейлер каннського хіта «Трикутник смутку» режисера Рубена Естлунда

26 листопада 2022,  22:05 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер сатиричної стрічки «Трикутник смутку» («Triangle of Sadness»), яка цього року отримала головний приз Каннського кінофестивалю «Золоту пальмову гілку». Також ця драматична комедія знаходиться серед фаворитів майбутнього сезону нагород і має гарні шанси на «Оскар».

Офіційний синопсис фільму «Трикутник смутку», режисером і сценаристом якого виступає шведський кінематографіст Рубен Естлунд, який раніше зняв хітові драматичні комедії «Квадрат» та «Форс-мажор»:

Пара супермоделей вирушає у подорож на люксовій яхті. Пасажири судна — розпещені й надвпливові багатії, капітан — неврівноважений і завжди п’яний цинік. Ця розкішна й «інстаграмна» подорож обернеться справжньою катастрофою.

Пару моделей втілюють зірка екшену «Кінгс Мен» і фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» Гарріс Дікінсон та зірка супергеройського серіалу «Чорна блискавка» Чарлбі Дін Крік, яка, на жаль, трагічно померла у серпні від легеневої інфекції у віці 32 років.

Капітана яхти втілює номінант на премію «Оскар» Вуді Гаррельсон, якого ви можете знати за хітовими франшизами «Голодні ігри» та «Зомбіленд».

В український прокат «Трикутник смутку» вийде 8 грудня.

Більше кінопрем'єр грудня ви знайдете в нашій афіші.

1208 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: