Новини, в яких згадується Йован Адепо

28 листопада 2022,  21:21 | Новини фільмів

Номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі та лауреат премії «Оскар» Бред Пітт піддаються усім спокусам Голлівуда у новому трейлері драматичного фільму «Вавилон», який зняв режиссер оскароносного мюзиклу «Ла-Ла Ленд» Дем'єн Шазелл.

Читати далі...
2 вересня 2020,  15:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер науково-фантастичного міні-серіалу «Протистояння», який буде екранізацією однойменного роману письменника Стівена Кінга, розкриває, що його прем'єра відбудеться 17 грудня.

Читати далі...
30 липня 2020,  20:40 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього року лідером головної американської телепремії «Еммі» став супергеройський серіал «Хранителі» з 26 номінаціями, а за ним слідує комедійний серіал «Дивовижна місіс Мейзел» з 20 номінаціями.

Читати далі...
19 жовтня 2019,  15:40 | Новини серіалів

«Чому ми намагаємося зовні робити вигляд, що у нас все нормально, тоді як всередині відбувається ядерний вибух»? Головна героїня драматичного серіалу «Співчуваю вашій втраті» продовжує боротися з душевним болем в трейлері 2 сезону.

Серіал «Співчуваю вашій втраті» розповідає про молоду вдову Лі Шоу, яку втілює зірка блокбастерів «Перший месник: Протистояння» і «Месники: Війна нескінченності» Елізабет Олсен. У трейлері вона повідомляє, що з дня смерті її чоловіка Метта (Мамуду Аті) пройшло 6 місяців, і просить свою маму Емі (Джанет МакТір), щоб вона обрізала 3 дюйма її волосся, горюючого волосся, які відросли за цей час. Її відносини з сестрою Джулс (Келлі Марі Трен) доходять до точки кипіння, а брат Метта Денні (Джован Адепо) більше не бажає її бачити, але Лі не перестає намагатися налагодити з ними зв'язок. З ними і зі своїм покійним чоловіком, за яким шалено сумує.

Прем'єра 2 сезону «Співчуваю вашій втраті» відбулася 1 жовтня.

30 жовтня 2018,  17:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсер Джей Джей Абрамс, відомий завдяки культовим франшизам «Стартрек» і «Зоряні війни», представляє фінальний трейлер науково-фантастичного горора «Оверлорд».

За кілька годин до висадки союзників в Нормандії команда американських десантників, яких грають Вайатт Рассел, Йен де Кестекер, Йован Адепо і Джон Магаро, приземляються в окупованій нацистами Франції з місією, яка є ключовою для успішного наступу. Їм потрібно знищити радіопередавач на укріпленій церкві, і для цього десантники об'єднуються з молодою француженкою із села (Матильда Оллів'є), що розташоване поруч. Але в таємничій лабораторії нацистів під церквою американські солдати стикаються з новим ворогом, який є чимось іншим в цьому світі.

Дивіться також український трейлер фільму «Оверлорд», чия прем'єра відбудеться на наступному тижні, 8 листопада.