Оновлення, в яких згадується Аня Тейлор-Джой

16 травня 2019,  17:39 | Оновлення

Вийшов український трейлер мультфільму «Playmobil: Фільм» Ліно ДіСальво. Героїв озвучили Аня Тейлор-Джой, Деніел Редкліфф та Адам Ламберт.

Playmobil – це щось на зразок Lego, але німецького виробництва. За сюжетом фільму хлопчик Чарлі разом зі своєю сестрою Марлой потрапляє у чарівний всесвіт конструктора. Персонажів чекає захоплююча подорож та знайомства з різними харизматичними героями.

У прокат мультфільм «Playmobil: Фільм» вийде 5 вересня.

23 липня 2018,  13:07 | Оновлення

Представляємо перший український трейлер фільму «Скло» від режисера М. Найта Ш'ямалана.

Фільм є продовженням «Невразливого» та «Спліта», головні ролі у якому зіграли Джеймс МакЕвой, Брюс Вілліс, Семюел Л. Джексон та Аня Тейлор-Джой. Дія сюжету розгорнеться незабаром після фіналу «Спліта». Девід Данн (Брюс Вілліс) починає переслідування таємничого чоловіка з надздібностями на прізвисько Звір (Джеймс МакЕвой) і в підсумку зустрічається з ним.

Українська прем'єра фільму «Скло» відбудеться 17 січня 2019 року.

4 грудня 2017,  01:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Олівія Кук показує Ані Тейлор-Джой, як плакати по команді і розпланувати вбивство, в новому трейлері драматичного трилера «Чистокровні».

Вони втілюють двох дівчат з передмістя Коннектикуту, Аманду й Лілі, які возз'єдналися через багато років. Перша з них нічого не відчуває, прикидається і маніпулює почуттями інших, в той час як друга відчуває все, а злий вітчим вирішує відправити її в школу інтернат для дівчаток, що їй зовсім не до душі. Тому Аманда й Лілі виношують жорстокий план помсти, в який втягують дрібного бандита Тіма у втіленні покійного Антона Єльчина.

У світовий прокат «Чистокровні», які є режисерським дебютом Корі Фінлі, вийдуть в березні 2018 року.

16 жовтня 2017,  01:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер фільму «Люди Ікс: Нові мутанти», наступного розділу франшизи «Люди Ікс».

Картина познайомить нас з новим поколінням мутантів, яких грають зірка «Гри престолів» Мейсі Вільямс, зірка «Спліта» Аня Тейлор-Джой, а також Чарлі ХітонДуже дивні справи»), Генрі Зага13 причин, чому») і Блю ХантПервородні»). Їх герої ще занадто молоді, щоб контролювати свої сили, тому їх замикають в таємній установі, що нагадує психлікарню з фільмів жахів, де вони повинні боротися зі своїми минулими гріхами і знайти сили, щоб себе звільнити.

В українські кінотеатри творіння Джоша Буна прибуде 12 квітня 2018 року.

14 жовтня 2017,  17:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Focus Features поділилася тизер-трейлером драматичного трилера «Чистокровні», в якому зіграли Аня Тейлор-Джой, Олівія Кук і Антон Єльчин. Це історія про двох дівчат-тінейджерів з вищого суспільства, які відроджують свою дружбу після багатьох років розлуки. Разом вони виношують план вирішення своїх проблем, і заради цього дівчата готові піти на все — навіть на вбивство.

Світова прем'єра режисерського дебюту Корі Фінлі відбулася на початку року на кінофестивалі «Санденс». У світовий прокат «Чистокровні» вийдуть в березні 2018 року.

13 жовтня 2017,  17:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний трейлер нового розділу франшизи про мутантів «Люди Ікс: Нові мутанти» обіцяє нестандартний супергеройський фільм з домішкою трилера і горора.

Трейлер відправляє нас в моторошну лікарню для юних мутантів, які не можуть контролювати свої сили, і знайомить нас з п'ятіркою основних персонажів: Вулфсбейн (Мейсі Вільямс), Меджік (Аня Тейлор-Джой), Санспот (Генрі Зага), Міраж (Блю Хант) і Гарматне ядро ​​(Чарлі Гітон). Їх «лікуванням», яке в основному складається з небезпечних експериментів над цими підлітками, займається доктор Сесілія Рейс (Алісі Брага).

Українська прем'єра фільму Джоша Буна очікується 12 квітня 2018 року, так що чекаємо на дубльований трейлер.

14 вересня 2017,  16:53 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо український трейлер хоррора «Оселя тіней», який стартує в українських кінотеатрах 16 листопада.

«Оселя тіней» розповість про чотирьох дітей, які після смерті матері ховаються на фермі, що приховує страшну таємницю. У фільмі зіграли Аня Тейлор-ДжойСпліт»), Міа ГотНімфоманка»), Чарлі ХітонДуже дивні справи») і Джордж МакКейКапітан Фантастик»).

17 лютого 2017,  13:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Психологічний трилер М. Найта Шьямалана «Спліт» обзавівся першим українським ТБ-роликом, в якому Джеймс МакЕвой зі своїми 23 особистостями переслідує Аню Тейлор-Джой та її подружок. Навіщо він схопив дівчат? І що він з ними зробить? Дізнаємося через місяць.

Український трейлер «Спліта», який вийде в прокат 16 березня, дивіться тут.

27 жовтня 2016,  14:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер трилера М. Найта Шьямалана «Спліт» ближче знайомить нас з Кевіном у втіленні Джеймса МакЕвоя, страждаючого від серйозного психічного розладу, через якого в ньому уживаються 23 різні особистості. І незабаром він збирається перетворитися на щось набагато страшніше — звіра, якого ніщо не зупинить. Компанію МакЕвою тут склала зірка «Відьми» Аня Тейлор-Джой, що грає одну з його полонянок.

Офіційний український трейлер фільму дивимося тут.

11 серпня 2016,  17:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент драматичного хоррора «Морган» показує напружену сцену допиту юної дівчини з небезпечними силами у втіленні Ані Тейлор-Джой, який проводить Пол Джаматті.