Андре ГоллендAndré Holland

Андре Голленд / André Holland
Народився 28 грудня 1979; Бессемер, Алабама, США
Зріст: 177 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Андре Голленда

Bones and All (2022) ... актор
Passing (2021) ... Brian
Вир (2020) ... Elliot Udo, продюсер (исполнительный сопродюсер)
Битва в Біг Рок (2019) ... Dennis
Птах високого польоту (2018) ... Ray Burke, продюсер (исполнительный продюсер)
Касл-Рок (2018) ... Henry Deaver
Складки часу (2018) ... Principal Jenkins
Moonlight: Ensemble of Emotion - Making Moonlight (2017) ... актор
Відео з участю Андре Голленда

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Андре Голленда. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Андре Голленда

Написати коментар...
Написати коментар...