Зірка «Касл-Року» Андре Голланд зіграє в новому серіалі від режисера «Ла-Ла Ленда»

9 квітня 2019,  20:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Головну роль у музичному серіалі «Вир», який зніме режисер оскароносного мюзиклу «Ла-Ла Ленд» Дем'єн Шазелл, виконає актор Андре Голланд.

Події музичної драми «Вир» («The Eddy») будуть розвиватися в сучасному мультикультурному Парижі навколо одного клубу, його власника, музичної групи, яка там грає, і хаотичного міста, що їх оточує.

Голланд зіграє Елліота Удо, який в минулому був відомим джазовим піаністом в Нью-Йорку, але тепер живе в Парижі, є співвласником не дуже успішного джазового клубу і ховається від усього світу.

У Елліота непостійні стосунки з вокалісткою його клубу, але він є емоційно закритою людиною. Тому коли на порозі клубу раптово з'являється його п'ятнадцятирічна донька, Елліоту доводиться поглянути в обличчя своїй слабкості і подорослішати.

Тема джазу є улюбленою у Шазелла головний герой «Ла-Ла Ленда» Себастьян у втіленні Раяна Гослінга прагнув стати успішним джазовим піаністом, а в кінці фільму відкрив свій джазовий бар. Правда не в Парижі, а в Лос-Анджелесі.

До свого великого прориву, яким для Голланда став «Касл-Рок», він з'являвся в таких відомих серіалах, як «Лікарня Нікербокер» і «Американська історія жахів», та зіграв у фільмах «Місячне світло», «Сельма» і «Складки часу».

Для Шазелла, який зніме перші дві серії серіалу «Вир» і буде його виконавчим продюсером, це буде перший досвід роботи в багатосерійному форматі. Крім «Ла-Ла Ленда», він також зрежисирував оскароносні картини «Одержимість» і «Перша людина».

«Вир» складатиметься з 8 серій, які будуть зняті у Франції. Його прем'єра відбудеться наступного року на стримінговому сервісі Netflix.

2395 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: