Новини, в яких згадується Джонні Флінн

3 квітня 2024,  20:57 | Новини серіалів

Він брехун. Це його професія. Дивіться, як зірка хітового серіалу «Шерлок» Ендрю Скотт перевтілюється в Тома Ріплі у трейлері напруженого трилера «Ріплі», що є екранізацією роману Патриції Гайсміт «Талановитий містер Ріплі​».

Читати далі...
2 січня 2024,  19:31 | Новини серіалів

Одним з найбільш очікуваних міні-серіалів 2024 року є нова адаптація культового роману Патриції Гайсміт «Талановитий містер Ріплі​» за участю актора Ендрю Скотта, відомого за роллю Моріарті у хітовому серіалі «Шерлок».

Читати далі...
22 січня 2021,  17:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В українському графіку кінопрем'єр з'явився неофіційний байопік про легендарного співака Девіда Боуї, який називається «Девід Боуї: Історія людини зі зірок» («Stardust»). Дивимося його дубльований трейлер.

Читати далі...
3 грудня 2020,  14:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінанти на премію «Оскар» Рейф Файнс та Кері Малліган шукають давній скарб в першому трейлері біографічної стрічки «Розкопки», яким сьогодні поділилася стримінгова платформа Netflix.

Читати далі...
29 жовтня 2020,  13:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Англійський актор Джонні Флінн, який зіграв молодого Альберта Ейнштейна в серіалі «Геній», перевтілюється в молодого Девіда Бові в біографічному фільмі «Девід Бові: Історія людини з зірок» («Stardust»).

Читати далі...
Рецензія на фільм «Емма»
Цей прекрасний світ Джейн Остін
5 березня 2020,  02:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У невеликому мальовничому англійському містечку, улюбленому місці дії романів знаменитої письменниці Джейн Остін, цвітом вищого суспільства є молода, розумна і красива дівчина Емма Вудхаус, яка любить зводити людей разом. Їй здається, що вона прекрасно знає, хто кому стане гарною парою, хоча сама зареклася виходити заміж. Тому незабаром після одного успішного шлюбу друзів Емма вирішує влаштувати ще один, і тут її самовпевненість грає злий жарт, і вона сама опиняється в центрі любовного трикутника, потім чотирикутника, який перетворюється на п'ятикутник, і, здається, тільки диво зможе все розставити на свої місця. Диво під назвою «справжнє кохання».

Читати далі...
24 лютого 2020,  17:13 | Новини фільмів

«З ким Ви збираєтеся танцювати?» У мережу потрапив перший фрагмент очікуваної екранізації роману Джейн Остін «Емма», який показує Емму та містера Найтлі на балу.

Романтична кінострічка «Емма» розповість про красиву, розумну та багату англійську дівчину Емму Вудхаус (зірка фільму «Спліт» Аня Тейлор-Джой), яка є зайнятою королевою свого невеликого суспільства в сонному маленькому містечку. Їй здається, що вона прекрасно вміє зводити пари разом, але згодом Еммі самій доведеться пережити різні романтичні помилки, щоб зрозуміти, що її кохання в особі Джорджа Найтлі (зірка серіалу «Геній» Джонні Флінн) було весь час у неї прямо під носом.

Другий український трейлер комедії «Емма» вийшов у січні. Українська прем'єра фільму режисерки Отем ДеВайлд відбудеться на наступному тижні, 5 березня.

16 січня 2019,  15:12 | Оновлення

Представлено український трейлер драматичного фільму «Звір» з Джессі Баклі у головній ролі.

Нещаслива молода жінка Молла, яка живе на острові Джерсі під контролем у суворої матері, закохується в браконьєра Паскаля (Джонні Флінн). Коли поліція починає підозрювати в ньому серійного вбивцю та маніяка, Молла встає на його захист, кидаючи виклик своїй родині та суспільству в цілому.

В кінотеатрах України фільм «Звір» можна подивитися з 31 січня.

11 квітня 2018,  03:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилася перша промо-фотографія майбутньої адаптації роману Вільяма Теккерея «Ярмарок марнославства» за участю Олівії Кук.

Читати далі...
11 липня 2017,  16:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал National Geographic зняв свій перший художній серіал — «Геній», який присвячений життю видатного вченого 20 століття Альберта Ейнштейна. В молодості його втілює актор Джонні Флінн, а в поважному віці, таким, яким ми знаємо його по фотографіях, — володар «Оскара» Джеффрі Раш. «Геній» розповість, як Ейнштейн починав свій науковий шлях в мюнхенській гімназії, як вивів Теорію відносності, викладав фізику і був змушений покинути рідну Німеччину після приходу Адольфа Гітлера до влади, а також покаже його непрості особисті стосунки з двома дружинами Мілевою Марич (Саманта Коллі) та Ельзою Ейнштейн (Емілі Вотсон).

Виконавчим продюсером міні-серіалу виступає Рон Говард, який прославився завдяки таким історичним і біографічним фільмам, як «Ігри розуму», «Аполлон 13» і «Гонка».